Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik együtt élnek évek óta párok szoktatok pukizni egymás mellett?
12. Nem, nem a társadalom. Ebéd közben büfögni is undorító, a kollégám ezzel szórakozott, majd meguntam és a fejére öntöttem az ebédemet. Szórakozzon a jó kúva anyjával a paraszt. Azt sem tolerálom ha valaki mellettem fingik és szagolhatom. Ha én nem teszek ilyet, jogosan várom el hogy más se tegye. A tömegközlekedésen sem telefonálok kihangosítva, a zenét sem hallgatom úgy, ha utazok nem ugatom végig az utat 40cm-re a mellettem ülőtől 2 órán át beszélve a büdös nagy semmiről. Nem, nem a társadalom teszi ezeket belém, hanem nem akarok más terhére lenni. Tudom ez a mai önző és egoista parasztoknak felfoghatatlan.
Figyelj, engem nem érdekel hogy ti a paplan alatt telefingjátok a szobát, félre ne érts. Értem én azt hogy ez nektek frenetikus humor, de vannak akik ezt zokon veszik. Ennyi erővel a szoba közepére is lehetne sz*rni, vagy a sarokba dobni egy jó nagy tenyérnyi zöld turhát. Parasztéknál ez így megy gondolom.
Nem.
11 éve vagyunk együtt, kb háromszor hallottam fingani, azt sem akarattal csinálta.
Ha véletlen, akkor nem probléma, de szándékosan a másik orra alá fingani paraszt dolog és bennem megöli a vonzalmat.
Volt ilyen pasim, a vége felé már szex közben sem érdekelte, én meg nem szeretek fingszagban dugni.
14, te teljesen el vagy tevedve. Azért mert fingunk egymás előtt, nem azt jelenti hogy bofogok az asztalnal, meg kihangosítva telefonálok 😅 írtam, hogy nem fingunk a másik orra alá. De látom nem sikerült értelmezni a mondatot.
Látom nagyon fekete-feher nalad a vilag, ha szerinted pukizni = a szoba közepére szarni 🤦♀️
Minden olyan párnál, ahol tiltólistás a fingás, legalább az egyik fél szívesen fingana szabadon, ehelyett inkább szenved, és párás homlokkal magáévá teszi a "mink finomabb emberek vagyunk azoknál a proliknál, akik finganak!" mentalitást. Fingtagadók! Szabadítsátok meg hát párjaitokat a fingási tilalom alól!
Ez amúgy igazán kézenfekvő és nagylelkű ajándék volna Valentin napra is!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!