Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ti miért nem mertek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti miért nem mertek sem szakítani, sem elválni?

Figyelt kérdés
Miért vártok mindig a nőre, hogy az majd beadja a válást? De miért nem mertek még szakítani sem? Miért kerestek inkább szeretőt? Miért maradtok benne egy kihűlt kapcsolatban, és vártok arra, hogy a nő majd szakít helyettetek.?
2023. febr. 11. 15:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegyik férfi olyan...
2023. febr. 11. 15:42
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Mert kényelmes nekik, hasznos vagy (takarítasz, főzöl..) rá.
2023. febr. 11. 15:42
 3/6 anonim ***** válasza:
60%
Én mertem. Szerintem az amit írsz, inkább a nőkre jellemző, de nyilván másként látjuk.
2023. febr. 11. 15:45
 4/6 anonim ***** válasza:
84%

Akik ilyen típusúak (mert nem minden férfi ilyen) a környezetemben ismerősi körben azok nagy része a pénz miatt nem válik el.

Akiket én ismerek ők szeretőt "tartanak".

Mindegyik férfi vállalkozó vagy magasan kvalifikált, jó fizetéssel rendelkezik. Nagy részben ők teremtettek maguk köré egy olyan egzisztenciát, amit egyik sem akar megosztani fele-fele arányban a feleséggel (ha válnának). Inkább félrek*félnek.

Olyat is tudok aki évek óta külön él a feleségétől, munkája miatt szolgálati lakásban él egy másik városban, mégsem válnak, pedig folyamatosan vannak a pasinak női (akik úgy tudják hogy elvált).

Náluk is egyik ok a vagyonmegosztás (a gyerekek már felnőttek).

Olyat is tudok aki nem tudja elviselni ha kudarc éri, neki a társadalom felé mindig azt kell mutatnia hogy náluk minden rendben van (magas beosztásban dolgoznak, a feleség is).

Kifelé a külvilág felé az van mutatva hogy minden rendben van, csak a pasas már évtizedek óta szeretőket tart. A neje meg tűri (eleve társfüggő), nem adja be a válást, nem akarja megadni a lehetőséget a pasasnak hogy szabad legyen. A férjének meg kényelmes így is minden, hogy vannak mindig szeretői hosszabb, rövidebb ideig.

2023. febr. 11. 16:02
 5/6 anonim ***** válasza:
58%
Érdekes, nekem az exfeleségem nem akart válni. Egy éven keresztül próbálta megmenteni a kapcsolatunkat. Valójában pedig próbált összejönni valakivel, hogy ne legyen egyedül, amikor elválunk.
2023. febr. 11. 16:25
 6/6 anonim ***** válasza:
71%
A férfiak jelentős része önerőből életképtelen: fogalma sincs, hogy kerül a tiszta ruha a szekrénybe, az étel pedig a hűtőbe, majd onnan az asztalra. Még a huszonéves korosztályban is vannak szép számmal olyanok, akiket anyának körül kell ugrálnia, úgyhogy sok férfi nem mer szakítani vagy elválni, mert két héten belül sz*ros alsógatyában halna éhen.
2023. febr. 11. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!