Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarna, ha a parotok ismert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha a parotok ismert internetes tartalomgyartova valna?

Figyelt kérdés

Tehat azutan kapnak fel, hogy ti mar egyutt vagytok x ideje, mondjuk megismerted, mint egy atlag dolgozo embert, de befut valamilyen tartalommal es felmond a rendes munkahelyen, amikor mar van ebbol eleg bevetele.

Befolyasolna a velemenyedet, hogy milyen tartalmat gyart? Maradjunk az ertekelhetoeknel, tehat nem annyi, hogy felpuceran tancol vagy ilyenek, hanem termekbemutatok, vicces vlogok, gaming, velemenymondas, stb.

Zavarna, hogy mar nem csak ti meg mondjuk az 5-10 baratotok van jelen az eletetekben, hanem a masik folyamatosan reagal idegen emberek kommentjeire is, stb. Szerepelnetek a videokban ti is, vagy inkabb teljesen hatterben maradnatok?

2023. febr. 11. 13:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretnék a háttérben maradni, de abban az esetben nem zavarna, ha nem ilyen trash tartalom gyártó, mint némelyik nagyon híres influenszer.
2023. febr. 11. 13:41
 2/15 anonim ***** válasza:
70%
Engem zavarna, mert maguk az ilyen emberek taszítanak.
2023. febr. 11. 13:43
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem zavar, mivel nem adja az arcát egyik csatornájához sem.
2023. febr. 11. 13:46
 4/15 A kérdező kommentje:

Burgonya, kire gondolsz? Mondjuk egy Whisperton noi verzio? :D Nem ismerek annyi trash influt nevrol.

Szoval lenyegeben miutan megismerted, ismered x eve, utana a videok alapjan valtozna rola a velemenyed es az alapjan itelned meg, amit ott latsz?

2023. febr. 11. 13:48
 5/15 anonim ***** válasza:
Alapból az, hogy ismer magyar influencereket olyan, hogy... nem tudom, keserű szájíz. Ha csatlakozni is akarna hozzájuk, feltűnési viszketegsége lenne, végképp kiábrándító.
2023. febr. 11. 13:51
 6/15 anonim ***** válasza:

"Nem ismerek annyi trash influt nevrol."

Kb. a 90-95% az.

2023. febr. 11. 13:58
 7/15 anonim ***** válasza:
Ilyennel nem tartanám tovább a kapcsolatot.
2023. febr. 11. 14:02
 8/15 A kérdező kommentje:

5 De nem hozzajuk akarna csatlakozni, csak tetszik az embereknek amit csinal, szimplan elkezdte hobbibol, aztan eltelt x ido es jon belole bevetel es a mezei munkajanal jobban elvezi, tehat inkabb ebbe fektetne az idejet.

Tehat nem az, hogy egyszer csak lecserelodik a barati tarsasag, es mar nem Katival/Petivel jartok moziba, aki 10 eve a barataitok, hanem csak es kizarolag Insta kompatibilis helyekre megy bruncholni mas felkapott emberekkel :D

2023. febr. 11. 14:02
 9/15 anonim ***** válasza:
86%
Nem fogja tudni kontrollalni hogy ne keverjen bele. Pl. " Sziasztok sracok, ma szakitottam. Kivagyok. Szerintem egy kapcsolatnak arrol kene szolnia hogy a masik is ugyanugy hozzatesz,nem arrol hogy egesznap doglik az agyon...". Aztan ha meg szemet is, be is hazudhat, ferdithet, kiforgathat mindent es mindenki tudja hogy kirol szol. Kosz,nem.
2023. febr. 11. 14:18
 10/15 anonim ***** válasza:
Igen kérdező, ő például egy tipikus trash tartalom gyártó.
2023. febr. 11. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!