Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudod hogy ki, vagy kik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudod hogy ki, vagy kik voltak a párod exei?

Figyelt kérdés
Név szerint tudod őket? van olyan akit ismersz is?
2023. febr. 11. 02:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, tudom ki az exe. Találkoztam is vele. És azt is értem, miért szakított annak idején a férjemmel.

A férjem is tudja ki az exem, de ők nem találkoztak személyesen. A szakítás utàn én sem találkoztam többé az exemmel. De a családi fotóalbumban van róla pár kép. És a férjem is érti, miért hagyott el engem az a pasi.

2023. febr. 11. 07:55
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én kettőt tudok nevileg, egyet “ismerek” is, mert az egyik exemmel van együtt :D
2023. febr. 11. 08:32
 13/17 anonim ***** válasza:
63%
Hogyne. Kettő messengeren, smsben irogat neki, 15 és 10 éve nincsenek együtt, de ha rájuk jön az 5 perc, görcsbe rándult ujjal irogatnak. A bolond férjem meg válaszolgat is nekik és nem érti mi ezzel a problémám. És ha épp nem egyezik a véleményük, vagy vitatkoznak, ahelyett hogy végleg befejeznék az egymással való kommunikációt, az egyik inkább beállít az ÉN munkahelyemre cirkuszolni, ami miatt már kétszer munkahelyet váltottam.
2023. febr. 11. 08:53
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsulatunk elején volt téma, hogy kinek hány exe volt, ebből kiindulva beszéltünk ròluk, tudom a nevüket, ő is az én két exem nevét, de nem foglalkozom ezzel a témával, ahogy ő sem az én exeimmel.
2023. febr. 11. 11:38
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
1-2-t tudok nev szerint, nem ismerem oket, csak a legelejen meg kinyomoztam Facebookrol😄 Csak kivancsi voltam, semmi egyeb celom nem volt. O a legutolso exemet tudja, nem ismeri szemelyesen, csak o szoba kerult, de egyebkent nem volt soha ez kozponti tema.
2023. febr. 11. 12:57
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem mindenki utalja az exet .. bar tudom van aki ezt nehezen viseli el.
2023. febr. 12. 06:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Én csak az utolsóról tudom, hogy kicsoda, mi a neve, hogy néz ki stb. Foggal körömmel kapaszkodott a páromhoz mikor kiderült, hogy én vagyok. Nagyon vissza akarta kapni és kavarta is a szrt egy darabig. Most is jönne vissza a férjemhez, ha ő úgy döntene. A szemem nyitva van a nő felé. De a többi exeiről nem tudok. Nem láttam fotókat, a nevüket se tudom és szerintem nem is kell. Az a múlt. Az utolsóval se foglalkoznék, ha nem lenne rákkattanva a férjemre.
2023. febr. 12. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!