Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha informatikussá avanzsálok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha informatikussá avanzsálok át és szép fizetésem lesz, a nők jobban el fogják nekem nézni hogy nincs szép fejem?

Figyelt kérdés

Bruttó 600 lesz nagyjából juniorként a kezdő fizetés, de pár év alatt gyorsan felmehet bruttó 1 millióra is.

F/32

2023. febr. 10. 12:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Már elmondtuk, hogy nem a fejeddel van baj.
2023. febr. 10. 12:11
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz szép fizetésed. Azoknak is nehezen, kemény munkával lesz, akik nem itták el az agyuk.

Gyakorlatilag az elején én is ingyen dolgoztam. Ez nem így működik.

2023. febr. 10. 12:12
 3/16 A kérdező kommentje:

2: az a te problémád hogy ingyen dolgoztál bárkinek is. Én ilyet képzetlenül se csináltam soha.

Informatikusként meg főleg nem fogok.

Nem ittam el az agyam.

2023. febr. 10. 12:15
 4/16 anonim ***** válasza:
14%
1-es: De, a fejével IS van a baj. (kinézet+elme) Te is tudod, hogy bárhogyan alakít a frizuráján, mosolyog a fotóin, nem lesz elég jól kinéző feje ahhoz, hogy a netes társkeresőkön visszaírjanak neki a nők és randizni akarjanak vele. Nagyon jól kell kinézni a netes ismerkedős appokon ahhoz, hogy egy nem csúnya nő szóba akarjon állni az emberrel.
2023. febr. 10. 12:18
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
A szintedhez való nőnél próbálkozz és verd ki ezt a hülyeséget a fejedből, hogy egy inteligens értelmes nőt érdekel az mennyi a fizetesed... Még mindig nem a fizetés miatt vagyunk együtt a párunkkal.
2023. febr. 10. 12:21
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez nem elég.
2023. febr. 10. 12:21
 7/16 anonim ***** válasza:
64%

Amúgy bocsi, Balázs, nem megbántani akartalak, nem vagy amúgy ronda, csak nem vagy elég jól kinéző ahhoz, hogy a neten találj barátnőt, mert a fotókon muszáj nagyon jól kinézni.

Egyértelműen élőben kéne ismerkedned, több sikered lenne. Valami kolléganőnek udvarolni például, elhívni randira, ilyesmi.

4-es kommentelő voltam.

2023. febr. 10. 12:25
 8/16 anonim ***** válasza:
Te is kamuzhatsz majd az oldalon ötmilliós fizetést. Az életed nem lesz jobb, de legalább előadhatod, hogy igen.
2023. febr. 10. 12:26
 9/16 anonim ***** válasza:
73%
Annyira távol állsz az igazságtól barátom, hogy azt leírni sem tudom.
2023. febr. 10. 12:40
 10/16 anonim ***** válasza:
83%
Ezt a sötétséget csak sokkal komolyabb összegért hajlandó elviselni bármelyik aranyásó. De az is csak rövid ideig.
2023. febr. 10. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!