Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy képes valaki szakítani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képes valaki szakítani, aztán mégis visszamenni az exéhez? Nem értem. Én megkönnyebbülök szakítás után, más miért nem? Felelőtlenül szakítanak össze-vissza, azért tudnak visszamenni mégis? Több lenn.

Figyelt kérdés

2 kapcsolatom volt, a másodiknak most lett vége. AZ elsőt mikor elhagytam, utána kb. undorodtam már az emlékétől is. Mióta most nem vagyok a párommal, gyomorgörcsöm van ha csak rágondolok, még menni kell a közös albérletbe a bútorokért. Mind a két szakítást oltári megkönnyebbülés követte.

Na de épp ezért nem értem, mások hogy tudnak visszamenni az exükhöz, ha ők voltak a szakító felek? Mások nem könnyebbülnek meg nélküle, nem undorodnak tőle, nincs gyomorgörcsük a találkozástól, ha már egyszer eljutottak arra a pontra, hogy jobb nélküle, és lelépnek?

Vagy mások úgy szakítanak, hogy nem is gondolják komolyan, azért folytatják később mégis? De az meg beteges, szakítani akkor kell, mikor tényleg nem akarod többé azt a személyt, és nem akkor, mikor átmenetileg eleged van belőle...

2023. febr. 9. 19:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Igen, en szakitottam hirtelen felindulasbol. Tuleltuk, nyugi, ennek mar 4 eve kb. Es de, akkor ott komolyan gondolod, csak mikor nincs ott a masik, atertekelodnek a dolgok. Nalunk nem volt olyan hatalmas komoly oka, tehat nem megcsalas, bantalmazas, paraszt viselkedes, vagy egyebek. Akivel a bunkosaga miatt szakitottam, azt en sem akartam vissza utana.
2023. febr. 9. 19:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Embere válogatja és persze helyzettől függ.

Valaki komolyan gondolja de mégis visszamegy, mert kapcdolatfüggő, fél egyedül maradni, valaki meg nem gondolja komolyan, de nem tér vissza, mert a büszkeség nem engedi.

2023. febr. 9. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!