Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan legyen erőm elküldeni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen erőm elküldeni azt akit szeretek?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem és sose éreztem még ilyet, pont ezért is tudom hogy jobbat érdemel tőlem. 25 éves nő vagyok.

Egészségügyi okok miatt, az lesz a legjobb ha szakìtok a párommal.

Mostanában derült ki a bajom ami nem fertőző. (Rá nem veszélyes)

Nem akarom hogy sajnáljon, stresszeljen és azt sem hogy gondot jelentsek neki.. Többet kell foglalkoznom magammal, kòrházba járnom. Őszintén ez most nagyon kiborìtott és padlòn vagyok. 4 napja nem alszok a betegség es amiatt mert összetöröm a szìvét. (Nem szeretném elmondani hogy beteg vagyok)

2023. febr. 9. 12:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
8 hónapja szenvedek egy szakítástól, amikor is az akit szeretek ellökött magától, mert neki mentális problémái vannak és meg van győződve róla, hogy nekem jobb nélküle, mert ő csak bántana. Úgyhogy inkább szakított velem, én pedig 8 hónapja csak kóválygok, hónapokig nem tudtam enni, aludni, csak sírtam és reménykedtem, miközben nem értettem. Rohadt boldog lettem így, köszi. Utálom, hogy helyettem döntött, és megmagyarázta, hogy nekem mi a jó és mi nem. Mellette álltam volna mindenben és lehettünk volna boldogok, de ő nélkülem döntött. Ne tedd…
2023. febr. 9. 18:18
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

6 hònapja vagyunk együtt.

Hétvégére szerintem összekapom magamat és megbeszélem a párommal.

Igazábòl attòl félek hogy kötelességnek fogja érezni, hogy velem legyen vagy csak lehet attòl akarom megòvni magamat hogy elhagyjon emiatt.

2023. febr. 9. 20:20
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a legutolsó mondatod lesz a kulcs. Én vagyok a 11-es, és már látom, hogy a csak téged akarlak védeni azt jelentette, hogy ő félt attól, hogy sérülni fog, ha nem lennék vele boldog és ha jönne valaki aki jobb nála akkor elveszítene, ezért inkább az elején eldobott magától. Szerintem adj neki esélyt, hadd döntse el ő hogy mit vállal be, de ezért ne lökd el azt akit szeretsz, mert őt is nagyon megbántod, te pedig megbánod.
2023. febr. 9. 20:51
 14/18 A kérdező kommentje:
Attòl félek, hogy ő maga fog eldobni egy idő után és attòl ha pont a nehezén hagyna el az nagyon fájna.
2023. febr. 9. 21:26
 15/18 anonim ***** válasza:
Jó és mi a betegség? Ez egy anonym oldal!
2023. febr. 9. 22:03
 16/18 anonim ***** válasza:

De tényleg mi a bajod? Talán rákos vagy? (Remélem nem)

De még ebben az esetben is mindenképp jobb ha őszintén elmondod.

Te mit tennél a helyében? En biztos hogy kitartanék, támogatnám a párom.

2023. febr. 10. 15:24
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Hatalmas butaságot csinálsz. Nekem a párom akarta ezt tenni velem, de elmondta, nem tágitottam mellőle, már boldog házasok vagyunk és 8 éve jóban rosszban. Helyette ne hozz döntést. Légy vele egyenes!
2023. febr. 10. 21:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Egyébként alapvetően nem is értem. Azt írod, hogy nem halálos betegség. A betegség az az életünk része, akármennyire is nem tetszik. Ezzel sajnos tudni kell együtt élni. Az hogy a párod kitart e melletted nem tudom, de mindenképp jól jársz. Ha nem tart ki, akkor rájössz, hogy nem vagy neki fontos, ha kitart akkor pedig megtudod, hogy igen neki fontos vagy még ennek ellenére is.
2023. febr. 10. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!