Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti szeretitek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti szeretitek ha saját véleménye van egy férfinak?

Figyelt kérdés
2023. febr. 8. 17:29
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
94%

11

Mekkora ostoba vagy... :D

"- Mi a véleményed az alakomról, híztam?"

Mert erre csak az lehet az ŐSZINTE válasz, hogy sz.ar az alakja, és igen, hízott? Elég gyökér lehetsz, ha folyamatosan csak olyan nővel van lehetőséged összejönni, akinek nem tetszik a teste és még hízik is.

Én speciel pont azért nem tűrnék semmi kritizálást a testemre, mert iszonyatosan sokat edzek és az étkezésemre is figyelek, rengeteg energiám van abban, hogy sportos, kívánatos legyek. Így, ha a párom az én testemre tenne bántó megjegyzéseket, az nem "kegyetlen őszinteség" lenne, hanem toxikusság, bántás.

Minden eset más.

"- Ez szép??? Szerinted? Szép ez a nő? (És ott 10 pontos fullos csaj.)"

Ha már ő kérdezi, akkor nyugodtan meg lehet mondani. Ha nem tetszik a válasz, hogy "igen, szép", akkor ne kérdezze.

De nem minden nő ilyen ostoba.

"- Ugye nem baj ha anyu átjön pár napra?"

Ja, mert minden nő odahozza a közös otthonba napokra az anyját. És természetesen minden nőnek olyan irritáló személyiség az anyja, hogy még pár nap is keserves szenvedés vele. :D

"- Szerinted jól áll nekem ez a pulcsi?"

Ja, mert erre sem lehet az az őszinte válasz, hogy jól áll. Mert nyilván csak olyan béna csajod lehet, akin automatikusan rosszul áll minden, és az ilyen kérdéseire meg hazudni kell.

Ha meg nem a csajjal, hanem a pulcsival van gond, akkor miért ne mondhatnád meg őszintén?

2023. febr. 9. 04:11
 22/22 anonim ***** válasza:
89%

Ezekkel kapcsolatban azt nem értem, hogy annyira könnyű egy nőnek bókolni, és annyira boldogok tőle. Nő vagyok, és más nőket szoktam dicsérni, és sokan belepirulnak.

Elvileg akit szeretsz, annak örömet akarsz okozni.

Ha tőlem megkérdezné a párom, hogy neki van-e a legszebb szeme, mondom azonnal, hogy igen. Nekem az a legszebb szem. Aki ilyenkor racionáliskodik, hogy "hát, nem láttam a világon MINDEN szemgolyót", az inkább a Simsben ismerkedjen.

2023. febr. 9. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!