Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szeretitek ha saját véleménye van egy férfinak?
Férfiként írhatok?
Nem. Nem szeretik. Sőt!!!
Próbálj meg válaszolni az olyan kérdésekre őszintén, a saját véleményed alapján, hogy:
- Mi a véleményed az alakomról, híztam?
- Ez szép??? Szerinted? Szép ez a nő? (És ott 10 pontos fullos csaj.)
- Ugye nem baj ha anyu átjön pár napra?
- Szerinted jól áll nekem ez a pulcsi?
- ...
Attól függ hülye e és hülyeségekhez ragaszkodik, vagy okos és jó dolgokat mond e.
Es mindezt hogyan adja elő.
Ha normálisan képes tálalni és tiszteletben tartja másét, akkor nagyon szeretem, sokkal jobb, mint egy bólogató kutya, aki azt mondja, amit hallani akarok.
Ettől függetlenül ha jelentősen eltér az értékrendünk, mindkettőnk érdeke, hogy ne kezdjünk egymással. Nem jönnék össze olyannal, aki teljesen máshogy gondolkodik kardinális kérdésekben. De olyannal sem, aki nem mer vitatkozni velem.
Egy kapcsolatnak akkor van értelme, ha erőlködés nélkül egy irányba tartunk az életben és nem egy másik ember miatt tagadjuk meg valódi önmagunkat.
Egyetértek azzal, hogy legyen véleménye, és tőlem függetlenül egyezzen az enyémmel.
Pl. legyen véleménye, hogy akar-e gyereket. Ne csak rángassa a vállát, hogy tőlem függ, neki mindegy. És nyilván ha egyezünk, van értelme folytatni, ha nem, nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!