Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elsősorban középkorú hölgyekne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban középkorú hölgyeknek szól a kérdés. Ti hogyan reagálnátok le a következő helyzetet???

Figyelt kérdés

56 éves férfi vagyok, 3 éve magányos. Tudom, hogy a külső manapság nagyon fontos lett, ezért próbálok cselekedni.

A testemet már rendbe tettem. Egészségesen élek, leadtam 25 kilót, sportolok, jó lett a mozgásom, testtartásom. Sportosan öltözködőm.

Párom, ettől függetlenül sajnos még mindíg nem lett.

Rájöttem, hogy a fejemen is változtatni kell, mert ma egy komoly kapcsolathoz nagyon jól kell kinézni A nők ma nagyon rámennek a férfi szépségre.

Én legalább is ezt tapasztalom.

Elől eléggé elment a hajam, és eléggé megis őszült.

Ma már a drága kategóriában, vannak olyan szuperül, a fejformához kialakított parókák, hogy észre sem lehet venni.

A net segítségével megtervezik a fejformádhoz legjobban illő eredeti hajból készült parókát.

Gondoltam, hogy még ezt az utolsó esélyt megpróbálom, hátha ez lesz az út a sikerhez.

Drága Hölgyeim.

Ti mit tennétek a kövezkező esetben ???

Megismertek egy nagyon jóképű, vidám aranyos jólelkű, szeretni való férfit.

Majd miután nagyon beleszerettetek, kb 1-2 hónap elteltével vallaná be, hogy neki nem az eredeti haja van a fején.

Mit tennétek ebben az esetben?

Szerintetek, egy férfi nézhet jól ki, és lehet sármos eredeti gyérnek mondott őszülő hajjal is???

Mellette maradnátok, vagy elhagynátok emiatt ??

Komoly, építő őszinte válaszokat várok. Bárki írhat, aki építő jelleggel tud hozzászólni.

Férfi társaim véleménye is építő lehet számomra.

2023. febr. 7. 17:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
24%

Én azt mondom próbáld meg, nekem is tetszik. Gyakran nézek ilyen videokat instán.

Második a kényelem, h ne zavarjon, irritáljon stb.

Sok szerencsét kívánok.

2023. febr. 7. 23:26
 22/29 A kérdező kommentje:

21.

Köszönöm a hozzászólásodat.

Egyelőre úgy döntöttem, hogy minden marad a régiben.

Azt látom az utcán, meg különböző boltokban vásárlásaim során, hogy nálam sokkal rosszabbul kinéző férfiaknak is van párkapcsolatuk. Sőt.

Számtalan esetben látok igénytelen, alul öltözött elhízott férfiakat 10 pontos nővel.😭

Egyszerűen nemtudom miért van ez így.

Én az eddigi életemet mindenképpen megtartom. Odafigyelek a táplálkozásra, minden nap futok, sportolok, jól, igényesen öltözködök.🏃

Egy drága krémmel kenem az arcomat minden este. A testem aránylag szépnek mondható, nem vagyok tele bibircsókokkal, anyajegyekkel, gusztustalan bőrhibákkal.

Lábam, popsim izmos, a napi futástól nem is lehetne másmilyen. Kicsi pocakom még van, ezen folyamatosan dolgozom, tudom, hogy a nők ezt nem igazán szeretik, de 50 fölött iszonyatosan nehéz ledolgozni a pocakot nullára.

Normális életet élek, no dohányzás, no alkohol. Van saját lakásom, jó munkám, sok szabadidőm, jó egzisztenciám.

Úgy érzem ennél sokkal többet nem lehet tenni. Ha így sem kellek senkinek, akkor arról már nem én tehetek.

Ja és még ami fontos.: Nem szexkapcsolatot keresek, hanem érzelmi alapon nyugvó tartalmas kapcsolatot.

A szerelem lenne a legjobb, de tudom, hogy az nagyon nehéz.😥

Áldott, Békés, Boldog, és szeretetben gazdag közelgő hétvégét kivánok minden csinos gyönyörű hölgynek.

Férfi társaimnak pedig azt kivánom, hogy ha van kapcsolatuk, akkor becsüljék meg, hordozzák tenyerükön az imádott nőt, mert a nő egy igazi kincs a világon.

A nő az olyan, mint autóban a Ferrári.

2023. febr. 8. 11:20
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
56 éves férfiként nem popsid van.
2023. febr. 8. 17:59
 24/29 anonim ***** válasza:
48%
nem szégyen ha vki parókát hord, sok embernek hullik a haja, engem ez nem zavarna. ha vki tetszik meg szeretem akkor így is szeretni fogom. mostani crushomnak derékig érő szőke haja van (lány), ha arról derülne ki hogy paróka ugyanis alopeciája van v egyéb egészségügyi problémája, ugyanúgy szeretném és tetszene.
2023. febr. 8. 18:33
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem az őszülő hajaddal van a baj,hanem feltehetően a stílusoddal. Ez a sok köszike, meg popsi,na ez ami kicsit sem férfias.
2023. febr. 8. 18:59
 26/29 A kérdező kommentje:

25.

Lehet hogy igazad van, én csak megpróbáltam mindenkivel kedves lenni, és megköszönni hogy hozzászólt. A popsi meg csak azért van, mert nem akartam alpári módon fogalmazni.

A stílusom az meg akkor lenne érezhető, ha valakivel eljutnék odáig, hogy egyálltalán megismerje a stílusomat.

Bár ott tartanák valakivel.

Az a baj, hogy odáig elsem jut az ember, mert lehetetlen ma nőkkel kapcsolatot teremteni.

Na persze, akik nagyon jól néznek ki, azoknak biztosan kőnnyebb, azt nemtudom sajnos.

Én azt látom a környezezetemben, hogy a kicsit jobb képű, sármosabb férfiaknak nem gond a kapcsolat teremtés.

Mint ahogyan a szép nőknek sem.

2023. febr. 8. 19:47
 27/29 A kérdező kommentje:

24.

Igazad van.

Ha én beleszeretnék egy nőbe, és kiderülne, hogy szép parókája van, de egyébként kopasz, ettől még ugyanúgy szeretném.

Mondjuk nőknél más ám a paróka mint férfiaknál.

A nőket senki nem szólja meg, és teljesen természetes hatást kelt.

Férfinek nagyon szuper paróka kell, hogy azt ne vegye észre senki, és eredetinek tünjön.

2023. febr. 8. 19:52
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
FENÉK. Nem alpári. :)
2023. febr. 8. 19:55
 29/29 A kérdező kommentje:

28.

Igazad van, de most nekem akkor éppen a popsi jutott az eszembe.

Történhetett volna fordítva is, és,akkor senkinek semmi baja nem lenne.

2023. febr. 8. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!