Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 50-es nők, hol vásároltok...

50-es nők, hol vásároltok divatos ruhákat?

Figyelt kérdés
Mióta sorban megszűntek a megfizethető boltok (Promod, Camaieu, és most már az Orsay is), elég nehezen találok szép de nem extradrága ruhadarabokat. Normál irodai megjelenéshez, de nem kiskosztümös szigorú dress code.

2022. júl. 8. 10:55
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
Anyum Sheinról rendelt mostanában egy rakat pólót.
2022. júl. 8. 11:21
 2/9 A kérdező kommentje:

Bocsánat, ezt elfelejtettem odaírni a kérdés alá, hogy (egyelőre) nem szeretnék webshopból vásárolni. Volt pár melléfogás, nagyon nem ütötte meg a minőségi színvonalat amit kaptam - a netes képhez képest nagy eltérés volt.

Most azért kacérkodom a Zalando-val, mert Németországban-Ausztriában régóta működnek és tényleg jó minőségű márkákat forgalmaznak. De nekem akkor is hiányzik egy kicsit a "fizikai" shoppingolás. Megfogni az anyagát, felpróbálni, stb.

2022. júl. 8. 11:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Esetleg reserved?
2022. júl. 8. 11:46
 4/9 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem a C&A-ba és a H&Mben is jo Rucik vannak!:)
2022. júl. 8. 11:51
 5/9 anonim ***** válasza:
59%
Vagy esetleg a New yorker? :)
2022. júl. 8. 11:52
 6/9 A kérdező kommentje:

Bocsi, de ezek a tinicuccok (NY, stb.) nagyon nem az én stílusom.

A C&A meg öregesnek tűnik. EGyszer-egyszer tudtam már kifogni jó darabot, de mondjuk évente 2x.

Sajnos az anyagi lehetőségeim és az igényeim nincsenek teljsen összhangban. :-DDD A Peek & Cloppenburgban mindig tudnék vásárolni, csak mondjuk nincs 40-60e ft-om egy nyáriruhára... :-s

2022. júl. 8. 11:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Mango, zara, van graaf, gant, gas, magenta?
2022. júl. 8. 14:15
 8/9 A kérdező kommentje:

7: a VanGraaf az nagyon jó, de kb. ugyanaz a helyzet, mint a P&C esetén írtam.

Érdekes módon a Mango, Zara nekem sem szabásra, sem stílusra nem jött be... Valahogy mindig rövid a szoknyahossz, vagy túl mintás a ruha, stb .stb.

Pedig abszolút átlagméret vagyok, 170 cm, 58 kiló, 38-as méret...

2022. júl. 8. 14:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Reserved, Mohito
2022. júl. 13. 10:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!