50-es nők, hol vásároltok divatos ruhákat?
Bocsánat, ezt elfelejtettem odaírni a kérdés alá, hogy (egyelőre) nem szeretnék webshopból vásárolni. Volt pár melléfogás, nagyon nem ütötte meg a minőségi színvonalat amit kaptam - a netes képhez képest nagy eltérés volt.
Most azért kacérkodom a Zalando-val, mert Németországban-Ausztriában régóta működnek és tényleg jó minőségű márkákat forgalmaznak. De nekem akkor is hiányzik egy kicsit a "fizikai" shoppingolás. Megfogni az anyagát, felpróbálni, stb.
Bocsi, de ezek a tinicuccok (NY, stb.) nagyon nem az én stílusom.
A C&A meg öregesnek tűnik. EGyszer-egyszer tudtam már kifogni jó darabot, de mondjuk évente 2x.
Sajnos az anyagi lehetőségeim és az igényeim nincsenek teljsen összhangban. :-DDD A Peek & Cloppenburgban mindig tudnék vásárolni, csak mondjuk nincs 40-60e ft-om egy nyáriruhára... :-s
7: a VanGraaf az nagyon jó, de kb. ugyanaz a helyzet, mint a P&C esetén írtam.
Érdekes módon a Mango, Zara nekem sem szabásra, sem stílusra nem jött be... Valahogy mindig rövid a szoknyahossz, vagy túl mintás a ruha, stb .stb.
Pedig abszolút átlagméret vagyok, 170 cm, 58 kiló, 38-as méret...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!