Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi egyedülálló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi egyedülálló gyerekes 18-25 év közötti nő?

Figyelt kérdés

Ha egy társkeresőre felmegyek akkor tuti hogy sok olyan nő van aki mondjuk 20 éves,de már van egy gyereke.

Jó páran le is írják hogy a gyerek lesz az első,akármi is legyen illetve hogy nem pótapát keresnek.

Olyat is olvastam hogy a csaj kiírta,hogy az első randi a játszótéren lesz,hiszen állandóan a gyerekével van.

Hogyan akar valaki harmonikus kapcsolatot kialakítani ha nem képes elszakadni 0-24ben a gyerekétől?

Miért van ennyi egyedülálló 18-25 év közötti nő?

2023. febr. 6. 15:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Mert úgy gondolják, hogy az első pasi kimenti őket a rossz családjukból, ha van egyáltalán. Aztán beletörik a bicska, pasi meg lelép. Támogató családban ritkán szül valaki 20 évesen. Ráadásul milyen emberismerete van egy 20 évesnek? Ezért is kicsi eséllyel lesz tartós a kapcsolat.
2023. febr. 6. 16:52
 12/27 anonim ***** válasza:
86%
Régen ilyenkor illett feleségül venni a nőt, akit teherbe ejtettél. Mára ez a szokás megszűnt. Ezért.
2023. febr. 6. 17:04
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért, nem sokuk nem gondolkodtak előre, és belementek az első párkapcsolatba, ami vagy ssikerült-, vagy nem, aztán tovaléptek a következő rosszba, közben lett gyerek is, és nem tanulnak a sorozatos rosszból, de a gyerek már ott van vele, így egyedül maradtak. Nem akarnak új rosszba belemenni-, illetve a férfiak gyerekes nőket nem feltétlen akarnak már maguknak.
2023. febr. 6. 17:09
 14/27 anonim ***** válasza:
25%
Kilukasza a gumit a no..
2023. febr. 6. 17:28
 15/27 anonim ***** válasza:
24%

Azért vannak egyedül, mert a modern társadalomban ők választhatják ki a párjukat. És persze rosszul választanak. Régen a családjuk eladta őket egy férfinak, akinek nem egyet szültek, és együtt is maradtak.

Boldogtalanok voltak a régiek? Lehet. Miért, a mostani egyedülálló anyukák tán boldogabbak? :D :D :D

2023. febr. 6. 17:44
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát most az első gondolatom ítélkezés volt, hogy hülyék, mert nem tudnak védekezni, vagy ha mégis becsúszik, miért nem vetetik el, vagy miért gondolják azt, hogy az a párjuk lesz az igazi és mennek hozzá 20 évesen, ahelyett, hogy várnának vele... De igazából én is egy kis önbizalom hiányos befolyásolható tinilány voltam és majdnem nekem is ez lett a sorsom. Egy bántalmazó kapcsolatban voltam 16-18 éves korom között, ahonnan ha egy jó nagy adag külső segítség nem rángat ki, most én is 27 éves egyedülálló anyuka lennék. Mert az exem már 18 évesen meg akart kérni, úgy, hogy esküvő is legyen egyből, meg azt akarta, hogy ő elvégzi az egyetemet és összeköltözünk, az apja vett neki lakást, majd ő eltart én meg szüljek ahogy ő elhelyezkedik, mert minél előbb annál jobb, 30 évesen késő stb... Én meg tapasztalatlan voltam, naiv, nem mertem szakítani pedig tudtam hogy valami nem oké csak féltem, hogy akkor bántani fog és nem találok senkit... Úgyhogy valószínűleg ilyen 21-22 évesen szültem volna gyereket és vagy még mindig a felesége lennék de totál lent a padlón, vagy később jön a segítség és akkor most kezdhetném az ismerkedést egy gyerekkel... Fiatalon, tiniként nem mindenki okos, ők is lehet bedőltek valakinek aztán most megszívták.
2023. febr. 6. 18:12
 17/27 anonim ***** válasza:
0%

Mondjuk ezért is lenne jó, ha normális fizetések lennének, és "visszatérnénk" a régi szokásokhoz.

Ha pl. 30-50 éves, már stabil egzisztenciával rendelkező, az életét már megélő és kiélvező, érett férfiak számára általánossá, és elfogadottá válna az, hogy 16 - 20 év közti lányokat vesznek el, és alapítanak velük családot.

2023. febr. 6. 18:13
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Mert elhitték a nagy dreamstoryt, hogy valakivel összejössz tizen-huszonévesen, együtt vagytok jó sok évig, aztán már nem történhet semmi ami titeket szétválaszt. Jöhet a gyerek, a ház, az örökké. Közben a lány gyerek, a fiú gyerek, és kapnak a nyakukba egy életet ami szintén gyerek. 3 gyerek együtt és mindenki menekülni akar az egészből.
2023. febr. 6. 18:37
 19/27 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs olyan sok csak te gondolod! Arra fókuszálsz rá.

Te mit csinálnál h ennyi idősen ott maradnàl 1 gyerekkel?

2023. febr. 6. 18:44
 20/27 anonim ***** válasza:
71%
Többségük valószínűleg alacsonyan iskolázott, vidéki lány az ország szegényebb régióiból.
2023. febr. 6. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!