Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok.?

Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy étterem ahová néha néha járok. Van ott egy pultos nő aki nagyon kedves. Nekem mindig magától kínozza a kajamat azt asztalhoz. Pedig ez olyan mint a Burger King kb hogy neked kell oda menni. Senki másnak nem szokta oda vinni. Talán csak túl kedves vagy bejovok neki? Kicsit idősebb mint én
2023. febr. 6. 13:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő lehetséges ok. Beszélgess vele és hívd el randira ha tetszik.
2023. febr. 6. 13:25
 2/8 anonim ***** válasza:
69%

Bocsánat,de ott állsz egész nap és látos,hogy másnak soha nem viszi ki?

Amúgy simán lehet,hogy bejössz neki, de ebből még semmire nem alapoznék

2023. febr. 6. 13:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Dehogy... Míg ki kérem megcsinaljak meg eszem az idő alatt senkinek 😁
2023. febr. 6. 14:00
 4/8 anonim ***** válasza:
40%
Nem hinném, hogy csak neked hozza ki, függetlenül attól, hogy szimpatikus vagy-e neki. Ha ő ott egy alkalmazott, akkor még fenéken is billentheti a főnöke, ha ilyen módon különbséget tesz a vendégei között.
2023. febr. 6. 14:01
 5/8 anonim ***** válasza:
69%

Magában gondolja:

"Ez a hülye megint tripla borravalót ad! Üdv a Mazsoláknál!"

2023. febr. 6. 14:09
 6/8 anonim ***** válasza:
53%
Attól függ mennyi jattot adsz. Aki kiemelkedően többet ad, mint az átlag, azokét ki szokták vinni, ha van rá lehetőség...
2023. febr. 6. 14:35
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem jattoltam
2023. febr. 6. 14:52
 8/8 anonim ***** válasza:
35%

7.

Majd fogsz.

2023. febr. 6. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!