Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire offos, ha ez történik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire offos, ha ez történik? 21/F

Figyelt kérdés

Sok leánnyal elkezdek beszélgetni egy házibuliban, és szóba jön, hogy 21 éves vagyok, nagyot csodálkoznak, általában 17-18nak néznek.

Akkor egy ilyen lánynál eleve esélyem sincs, mert a szemében éretlen vagyok, vagy inkább előny, hogy jól tartom magam?

2023. febr. 5. 21:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
Kezdjél el gyúrni...
2023. febr. 5. 21:43
 12/17 A kérdező kommentje:
Rendszeresen sportolok
2023. febr. 5. 21:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Ok, akkor viselkedj fériasan. Egy bizonyos korig nem mindig előny, ha fiatalabbnak néznek. Eseted tökéletes példa erre.
2023. febr. 6. 04:53
 14/17 A kérdező kommentje:

Hogy viselkedjek férfiasabban? Úgy viselkedek mint egy ember.

Tehát akkor ez hátrány? Nem arra gondolnak, hogy milyen jól tartom magam?

2023. febr. 6. 17:42
 15/17 anonim ***** válasza:

"A milyen jól tartom magam" nem a 21 évesek 17-nek kinézését jelenti...szerintem.

És a 21 sem öreg...a 17-hez képest sem. De ez csak az én véleményem! Nem minden lány van oda a kisfiús pofiért és megjelenésért, de pontozzatok le, ha nincs igazam!

Az, h "ők" mire gondolnak...pontosan sosem tudjuk meg, ne is évődj rajta!

Pl.: Schwarzenegger, vagy Stallone, na ők jól tartják magukat a korukhoz képest!

2023. febr. 6. 18:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Ja, és még valami: A "leány" megnevezést, megszólítást töröld ki a szótáradból.
2023. febr. 6. 18:34
 17/17 A kérdező kommentje:
Miért? Nem úgy köszönök nekik, hogy szia te leány, hanem a nevén szólítom őket.
2023. febr. 6. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!