Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha tudomásotokra jutna, hogy bejöttök a párotok egyik barátjának, akkor elmondanátok a párotoknak? Vagy csak akkor, ha az illető közeledne is felétek? (akár írásban, akár élőben)
Csak akkor mondanám el ha van bizonyiték vagy tetlegesség.
Mert van olyan pasi aki előbb hisz a havernak
Ha közeledne, akkor már igen.
Voltam ilyesmi helyzetben, én nem mondtam el. Egyik ok, hogy a páromnak nem a legközelebbi barátja, inkább haver. A fő ok pedig, hogy a srác párja a legjobb barátnőm, és mivel jól ismerem, tudom hogy megsínylené a barátságunk. Na meg az ő kapcsolatuk is, aztán a gyerekek ott vannak.
Igen, ez kicsit önző dolog tőlem, de gondoltam, mivel úgysem történt semmi, jobb lesz így.
Bár ha az én párom csinálná ezt, akarnám tudni. De megtenni, elmondani nehéz.
Ha bejövök a férjem bármelyik barátjának, az az ő magánügye, nincs vele teendőm. Emberek vagyunk, vonzónak tartunk más embereket, 6. osztályos kor fölött ez nem nagy kaland.
Ha megpróbál rámmozdulni, onnantól lesz a mi problémánk. Én az egyszerűség kedvéért a férjemet kérném meg, hogy ugyan magyarázza már el a haverjának a házasság koncepcióját, hátha nem világos neki valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!