Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnél tudni róla, ha megcsalnak?
Figyelt kérdés
Megcsalt félként mit szólnál hozzá, ha a párod szeretője elmondaná neked a viszonyt? Főleg ha már gyanakodnál is. Örülnél az igazságnak? Vagy szeretnéd inkább elhinni a párod hazugságait, és boldog tudatlanságban vele maradni? A megérzeseid ellenére is?2023. febr. 4. 14:50
11/24 anonim válasza:
Nyilván szeretném tudni, már a gyanakvás a stressz megléte is idegőrlő tud lenni.
12/24 anonim válasza:
Milyen kérdés ez?Persze hogy szeretném tudni.Kinek kell egy álomvilág tele hazugsággal bizalmatlansággal kételyekkel és boldogtalansággal?
13/24 anonim válasza:
Persze hogy akarnám tudni.
Mindig az igazat választom akkor is ha fáj.
14/24 anonim válasza:
Inkább, mint bizonytalanságban élni,vagy totál vakságban úgy legalább kinyílna teljesen a szemem.
15/24 anonim válasza:
Na ná, hogy szeretném tudni!
"Szeretőként meg baromi nagy aljassag feldobni a partnered"
Enhnél már csak félredugni nagyobb aljasság.
AMúgy te tuti nem nő vagy. Ha mégis, minek neked ez a hímrbi?
Úgy csinálsz, mintha valami főnyeremény lenne, hogy mosol, főzöl egy hímqrvára (márha vagy ilyen balek)
16/24 anonim válasza:
15.ezeket férfiak írják, hogy nehogy feldobják őket. Azert szeretik a fiatal szeretőt mert hajlítható, az idősebbeknek már önálló véleménye van, és nem akar már mindenáron megfelelni mindenkinek.
17/24 anonim válasza:
#10 mert megcsalni a partnered tökre nem aljasság.
18/24 anonim válasza:
Szeretném tudni, mert nem szeretem, ha eldönti helyettem a másik, mit érdemlek.
Nem értem, miért akarna valaki álomvilágban élni. Ugyanígy fordítva sem menne, nem tudnék olyan kapcsolatban lenni, ahol a másik jobbnak vagy többnek hisz engem annál, mint ami vagyok.
19/24 harebell válasza:
Mindenképpen szeretném tudni.
20/24 anonim válasza:
Nő vagyok, és nem csaltak meg még soha, vagy legalábbis nem tudok róla. És igenis aljasság visszaélni más bizalmával, ha valaki szeretőségre adja a fejét, akkor legyen már ennyire diszkrét. Nyilván felredugni is az, de az már egy árnyaltabb dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!