Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kezelnéd ezt a helyzetet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezelnéd ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

Ha az állásod forog kockán amiatt, mert akibe beleszerettél korábban, és akivel le is feküdtél, annak tudtodon kívül a "szeretője" voltál, és most emiatt vélhetően el akar távolítani a cégtől? Hamarosan megnősül, és szerintem amiatt utál, mert arra a hibára emlékeztetem, amit elkövetett a menyasszonya ellen..

Hozzáteszem, fogalmam sem volt arról, hogy foglalt, én házas vagy párkapcsolatban lévő férfiakkal soha nem kezdenék.

Sok veszítenivalóm van (nyilván neki még több), én megmondtam neki korábban, hogy nem ártom bele magamat más életébe, gondoltam, ezzel valahol megnyugtatom...javasoltam, hogy tegyünk úgy, mintha semmi sem történt volna.

A helyzet az, hogy utólag tudtam meg egy csomó olyan dolgot róla, amivel ha előbb tisztában lettem volna, bele sem tudtam volna szeretni.

Nem érzek iránta semmit, abszolút semleges a számomra, viszont így minden napom egy hatalmas bizonytalanság, mert fogást keres rajtam. Csinált már ilyet más lányokkal, ők nem bírták ezt, és felmondtak.

A végletekig manipulálja az embereket, és ha valaki nem úgy táncol, ahogyan ő fütyül, akkor bekeményít.

Gondoltam, kulturáltan is lehet egymás mellett élni, dolgozni, de úgy tűnik, hogy ő másképp képzeli el a dolgokat.

Olyan emberről van szó, aki hátulról támad (ezt is utóbb tudtam meg), és a szemedbe nem mond semmit. A saját fülemmel hallottam, mikor mások előtt fúrt.

Mivel egyedülálló anyuka vagyok, így emiatt még nehezebb ez a helyzet.

2023. febr. 3. 06:49
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Elébe mennék a bajnak, elkezdenék állást keresni és amint találtam, összeszednék minden bizonyítékot, képet, beszélgetést és kitálalnék az asszonynak.

Fenyegesse a qrva anyját, azt talán nem dugta még meg

2023. febr. 3. 06:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és a felmondásomba is egyértelműen beleírnám, hogy egy korábbi viszony miatt veszélyben éreztem a megélhetésem.
2023. febr. 3. 06:57
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Én is elkezdenék állást keresni, és mielőtt dobbantok, azelőtt kitálalok. A kollégáknál tisztáznám a nevem, és írnék egy levelet a menyasszonyának. Engem okolna a nő, ez egyértelmű, és biztos napokig szarul is érezném magam... de egyszer majd rájön ő is, hogy a cél egy genyó kidobása volt, nem az, hogy megsértsd.
2023. febr. 3. 07:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én finoman,, nőiesen, de jelezném neki, ha nem száll le rólam, akkor tönkreteszem! Nem tudom, hogy van-e bármilyen bizonyíték a kapcsolatotokról. Enélkül is ki lehet valakivel szúrni. Írni a feleségének olyan dolgot is, amit csak olyan ember tudhat, akinek intim kapcsolata volt, feljelenteni az APEH-nak, lejáratni kollégák előtt stb…

Az is kérdés, hogy miért állt most beléd. Egy szeretői kapcsolatnak sem kéne megromlania ok nélkül, szakítani is lehet szépen, korrekt módon.

2023. febr. 3. 08:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz jó vége, mert a másik fél egy ócska ember.

Meggyőzni nem tudod...

2023. febr. 3. 10:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Inkább valahogy azt kéne elérni, hogy őt rúgják ki. Pl amiatt, hogy fenyeget.
2023. febr. 3. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!