Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok és Nők! Nálatok ez hogy van?
Tegyük fel, hogy van egy férfi, akinek a külsejét szinte tökéletesnek találjátok, de valamiért mégse fog meg titeket annyira. És van egy másik férfi, aki első látásra úgy nagyon nem is tetszik, legalábbis nem tudjátok eldönteni, hogy tetszik-e annyira, hogy foglalkozzatok vele, de viszont egy kis idő múlva valamiért sokkal jobban megfog, mint a nagyon helyes.
Nekem sokszor volt, hogy találkoztam egy írtó helyes pasival, de csak egy szimpla tetszés volt, és egy olyannal is aki először nem fogott meg, hanem idővel lettem teljesen oda érte.
Ti hogy vagytok ezzel, mi a tapasztalat?
Én velem hasonló volt nemrég, mielőtt a férjemmel megismerkedtem, mint amit az egyik kommentelő leírt.
Hónapokig ismerkedtem és randiztam egy adoniszi sráccal (sportoló, jó test, magas, tipikus jóképű srác, kreol bőr, fekete szemek + haj), és minden ismerősöm el volt ájulva, amikor láttak vele stb. A srác ráadásul hihetetlenül kedves volt, megértő, tehát emberileg is szerettem. De egyszerűen szerelmet képtelen voltam érezni iránta, és borzasztóan éreztem magam, hogy mennyire undorító vagyok, szerelemre teljesen alkalmatlan. Sajnos szakítottam is vele pár hónap után emitt, és neki is fájt.
Utána lépett az életembe A SZERELEM, aki azóta a férjem, akiért rajongok. Egész más típus külsőleg és belsőleg, bár neki is baba arca van, de alacsonyabb, vékony, teljesen átlagos, fehérbőrű stb., de valami olyan elbűvölő, intelligens, erős és karizmatikus személyisége van, hogy pár nap alatt teljesen beleszerettem és csodálom a mai napig. Több év után is lovagias, és nőnek érzem magam mellette, és büszke vagyok rá, hogy egy ilyen ember felesége lehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!