Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok és Nők! Nálatok ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok és Nők! Nálatok ez hogy van?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy van egy férfi, akinek a külsejét szinte tökéletesnek találjátok, de valamiért mégse fog meg titeket annyira. És van egy másik férfi, aki első látásra úgy nagyon nem is tetszik, legalábbis nem tudjátok eldönteni, hogy tetszik-e annyira, hogy foglalkozzatok vele, de viszont egy kis idő múlva valamiért sokkal jobban megfog, mint a nagyon helyes.

Nekem sokszor volt, hogy találkoztam egy írtó helyes pasival, de csak egy szimpla tetszés volt, és egy olyannal is aki először nem fogott meg, hanem idővel lettem teljesen oda érte.

Ti hogy vagytok ezzel, mi a tapasztalat?

2010. okt. 4. 11:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%

Hát, a barátom nem egy adonisz (az ismerőseim szerint :P )

és mégis nézegettem már egy ideje. Sztem a természete, viselkedése miatt. :)

egyébként a az vicces, h néhány szögből nézve nagyon jól néz ki. lehet h csak nekem, de akkor is :)

2010. okt. 4. 11:30
 2/12 anonim ***** válasza:
55%

Nekem a második lett a férjem. :)

Rájöttem, hogy nagyon jó humora van s annyira tetszett a szélesszáju béka vigyora. :D

Még késöbb pedig túlságosan megszerettem az illatát annyira elbűvöl még most is.

2010. okt. 4. 11:30
 3/12 anonim ***** válasza:
az én párom tökéletes a számomra.Helyes,jo test..ahh..kék szemek,okos,találékony,humoros,ha kell komoly..és még sem vagyok szerelmes annyira hogy elsöprö legyen.
2010. okt. 4. 11:34
 4/12 anonim ***** válasza:

Nálunk úgy történt, hogy egy gyerekkori ideálomba szerettem bele (sötétbarna haj, kék szem, tud gitározni, kedves, humoros, jópofa, udvarias, művelt) Először a külső tulajdonságai fogtak meg, a belsőket csak az után ismertem meg. Ez véletlen volt. Mi azóta is együtt vagyunk vagy 3 éve már.

Egy másik életemben elképzelhetőnek tartom, hogy egy kevésé szép de belülről sugárzó párt válasszak magamnak

2010. okt. 4. 11:43
 5/12 anonim ***** válasza:

Az elsö tipus - kevés kivételtöl eltekintve csak arra jók, hogy a barátnöket pukkassza vele valaki, partnerként általában nem sokat érnek.

A második tipusnak viszont sokkal több elönye van, vele nagyobb az esély egy tartós és jó kapcsolatra.

Én egy második tipushoz tartozó férfival élek már majdnem 25 éve, de még mindig ugyanolyan jó a kapcsolatunk, mint eleinte, vagy inkább még sokkal jobb.

2010. okt. 4. 11:44
 6/12 anonim ***** válasza:
57%

Talán mert nem az a lényeg, hogy néz ki, hanem hogy milyen ember...?

Meg hogy hozzám való-e. És ez azonnal nem derül ki, ehhez idő kell.

A férejem elsőre abszolút nem fogott meg. Sőt. Túl hosszúnak találtam az orrát. De ő a hozzám való, az egyetlen, számomra a tökéletes társ. Ma már nem az ő orrát látom hosszúnak, hanem a többi férfiét rövidnek. :-)

2010. okt. 4. 11:45
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem amikor még élveztem,hogy udvarolnak,amikor számított,hogy a barátnőim mit mondanak a pasasomról,általában tökéletes alakú,jóképű,már-már igazi szép fiú volt a párom..De pár hónapig,vagy csak néhány hétig.Utána unalmasak lettek,semmi nem volt bennük..Csak a szép felszín,de ennyi..A mostani párom messze az ellenkezője akikkel eddig együtt voltam..Mackós külsejű kicsivel több mint 100 kiló.Kopaszodik.Humoros,okos, Egyáltalán nem jóképű,de én imádom! Állandóan megnevetett,igazi hercegnőnek érzem magam mellette.Kényeztet,és mindig jól érzem magam vele.. 10 éve együtt vagyok vele,és még mindig megdobogtatja a szívem.. Lassan 9 éve együtt élünk,de még ma is ha megyünk valahová úgy készülők mintha az első randira mennék..Egyszerűen van benne valami + ami a jóképű exemből hiányzott..
2010. okt. 4. 11:46
 8/12 anonim ***** válasza:
A férjem sem egy adonisz, de nekem ő az adonisz. Imádom az illatát, a humorát, amit kicsit ritkán, de akkor nagyon ütőseket mond. Kedves, figyelmes, családcentrikus. Nem mindig a szuper kinézet a nyerő.Persze nem értékelek le egy jó képű férfit sem. Mert mindenki megtalálja a hozzá illőt(legalábbis remélem)
2010. okt. 4. 11:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Engem pont a tökéletlenség tud megfogni ( pl. nagy orr stb.). Az igazán jóképűnek mondott pasik nekem nem tetszenek annyira.
2010. okt. 4. 12:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Az én férjem sem keltette fel először az érdeklődésemet,sőt nem is tetszett!Aztán a sors úgy hozta,hogy összejöttünk.Már 8 éve vagyunk boldogok! ☺
2010. okt. 4. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!