Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok és Nők! Nálatok ez hogy van?
Tegyük fel, hogy van egy férfi, akinek a külsejét szinte tökéletesnek találjátok, de valamiért mégse fog meg titeket annyira. És van egy másik férfi, aki első látásra úgy nagyon nem is tetszik, legalábbis nem tudjátok eldönteni, hogy tetszik-e annyira, hogy foglalkozzatok vele, de viszont egy kis idő múlva valamiért sokkal jobban megfog, mint a nagyon helyes.
Nekem sokszor volt, hogy találkoztam egy írtó helyes pasival, de csak egy szimpla tetszés volt, és egy olyannal is aki először nem fogott meg, hanem idővel lettem teljesen oda érte.
Ti hogy vagytok ezzel, mi a tapasztalat?
Hát, a barátom nem egy adonisz (az ismerőseim szerint :P )
és mégis nézegettem már egy ideje. Sztem a természete, viselkedése miatt. :)
egyébként a az vicces, h néhány szögből nézve nagyon jól néz ki. lehet h csak nekem, de akkor is :)
Nekem a második lett a férjem. :)
Rájöttem, hogy nagyon jó humora van s annyira tetszett a szélesszáju béka vigyora. :D
Még késöbb pedig túlságosan megszerettem az illatát annyira elbűvöl még most is.
Nálunk úgy történt, hogy egy gyerekkori ideálomba szerettem bele (sötétbarna haj, kék szem, tud gitározni, kedves, humoros, jópofa, udvarias, művelt) Először a külső tulajdonságai fogtak meg, a belsőket csak az után ismertem meg. Ez véletlen volt. Mi azóta is együtt vagyunk vagy 3 éve már.
Egy másik életemben elképzelhetőnek tartom, hogy egy kevésé szép de belülről sugárzó párt válasszak magamnak
Az elsö tipus - kevés kivételtöl eltekintve csak arra jók, hogy a barátnöket pukkassza vele valaki, partnerként általában nem sokat érnek.
A második tipusnak viszont sokkal több elönye van, vele nagyobb az esély egy tartós és jó kapcsolatra.
Én egy második tipushoz tartozó férfival élek már majdnem 25 éve, de még mindig ugyanolyan jó a kapcsolatunk, mint eleinte, vagy inkább még sokkal jobb.
Talán mert nem az a lényeg, hogy néz ki, hanem hogy milyen ember...?
Meg hogy hozzám való-e. És ez azonnal nem derül ki, ehhez idő kell.
A férejem elsőre abszolút nem fogott meg. Sőt. Túl hosszúnak találtam az orrát. De ő a hozzám való, az egyetlen, számomra a tökéletes társ. Ma már nem az ő orrát látom hosszúnak, hanem a többi férfiét rövidnek. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!