Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ? Mi lehet ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ? Mi lehet ez a beszélgetes?

Figyelt kérdés
Párom és én 5 éve együtt vagyunk, Eddig nem vettem volna észre hogy megcsalna Pár napja viszont észre vettem a facebookjábahogy egy lány barátjának olyanokat ír hogy próbálják meg egymással egy kapcsolatot vagy csak szex kapcsolatot ha más nem és hogy a párom addig nem nyugszik meg még övé nem lesz az a lány Utána ezeket a beszélgetéseket ezzel a lánnyal mindig kitörli
2023. jan. 31. 19:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem elég egyértelmű ami le volt írva. Meg akar csalni, vagy már meg is csalt.
2023. jan. 31. 19:45
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne alázd meg magad azzal, hogy ezeket tovább olvasod...Ne várd meg amíg megteszi, ha nem ezzel a lánnyal akkor majd keríthet rá másikat.
2023. jan. 31. 19:51
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi lehet? Oda van a csajért és ha ő zöld utat ad neki megcsal/szakít.

Megvárod?

2023. jan. 31. 19:58
 4/16 anonim ***** válasza:
88%
Lehet még nem csalt meg, de meg akarna és aktívan tesz is érte, hogy összejöjjön, szóval szerintem így lényegtelen is, hogy már sikerült-e vagy nem. Ha nem, az se rajta múlt. Szerintem nem is kérdés, hogy mit kéne tenned. Szembesítsd, majd dobd ki. Kell ez neked, hogy ő a hátad mögött mással beszél arról, hogy inkább vele lenne helyetted? És ki tudja még miket nem láttál.
2023. jan. 31. 20:37
 5/16 anonim ***** válasza:
92%
Én még csak nem is szembesíteném, de tényleg, inkább mondanám, hogy elmúlt a szerelem szakítani akarok.
2023. jan. 31. 20:54
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezen nincs mit magyarázni, elég egyértelmű.
2023. jan. 31. 21:16
 7/16 anonim ***** válasza:
83%
Én se gondolom, hogy van mit rajta magyarázni, nem azért szembesíteném. De szerintem igenis érezze a tettei következményeit, hogy ezért lesz vége a kapcsolatnak és ne gondolja, hogy simán megúszta. Nem hazudnék, hogy miattam szakítunk, azzal csak neki könnyíteném meg. Ráadásul mérges is lennék, ha ilyen kiderülne és nem akarnám magamban tartani. Nyugodtan érezze ő is szarul magát, ha már így viselkedik, ez a minimum, amit megérdemel.
2023. jan. 31. 21:25
 8/16 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem az a férfit hidegen hagyná hogy ha megcsalna tekintet nélkül a kerdezore.

Az inkább zavarná TALÁN, hogy se a a két szék közül a padlón kötne ki :)

Épp ezért hazudnám, hogy már nem kell, ráuntam stb. A ferfibüszkesseget kell bántani ;)

2023. jan. 31. 21:29
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Értelek, de azért az se rossz, hogy ha szembesíted, akkor valószínűleg megpróbálja kimagyarázni, kellemetlenül fogja érezni magát, majd ennek ellenére dobod. Meg nehogy azt gondolja már, hogy ő mennyire ügyes volt, hogy titokban csajozni próbált és nincs következménye.

Utána pedig ha barátok, ismerősök kérdezik, hogy miért lett vége, akkor el lehet mondani, hogy azért, mert egy gerinctelen féreg, aki a barátnője háta mögött ilyeneket művelt.

Meg arra sincs garancia, hogy ha szabad lenne, akkor az a csaj nem menne bele és ha az összejön neki, akkor sokáig nem fogja sérteni a büszkeségét, hogy dobták és túl könnyen megússza.

Nem vagyok bosszúálló típus, de szerintem az a minimum, hogy tudja, hogy kiderült mit tett és érezze a következményét.

2023. jan. 31. 21:59
 10/16 anonim ***** válasza:

Ez sem rossz, elismerem, csakhogy én tényleg nem hiszem el, hogy valamit megmozgatna benne, maximum felháborodna, hogy miért olvasta el.

Aki más háta mögött arra képes az szerintem le se szarja, hogy te magyarázatot vársz és nem dadogna, hanem kirakna, vagy jól beolvasna, rád fogná még azt is amit nem lehet.

Másnak ugyanúgy elmondhatná a kérdező, hogy egy féreg az ex és lehet a csaj összejönne vele, de kit érdekel? Erőszakos, mániákus kocsog amúgy is:

"addig nem nyugszik meg még övé nem lesz"

Majd aztán nezhetne, hogy kivel van együtt, a kérdező meg emelt fővel távozna.

Ott sirna el magát ahogy magyarázatra várna... Tuti.

Akkor nem jobb, hogy lelép angolosan? Dehogynem.

Úgy is valahol enné a fene a f@szt, hogy mi van :D

2023. jan. 31. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!