Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudod mi a különbség a hamis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudod mi a különbség a hamis és az igazi szerelem között? A hamis: szeretlek, veled akarok lenni mindig, megcsaltál nem baj, én így is szeretlek. Az igaz: letilt, felold, letilt, felold

Figyelt kérdés

Tényleg így van?

Ha szakítás után nem szól hozzád csak letilt felold akkor szeret?

2023. jan. 31. 19:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

"mert olyanokat ordítozik néha, hogy egyszeruen tiltani kell tényleg az ilyet a p.cs@ba."

De az6ért halálosan szerelmes. :D

2023. jan. 31. 20:51
 12/18 anonim ***** válasza:
A letilt önmagában is.
2023. jan. 31. 20:52
 13/18 anonim ***** válasza:

Én így tettem, pont ilyen sorrendben, és nem, nem vagyok büszke rá...sokáig borzasztóan bele voltam zúgva, de nem jártunk, csak testi kapcsolat volt. Miután a viselkedesevel többször is megbántott, letiltottam, majd szilveszterkor feloldottam, mondván, vesszen a múlt évbe minden rossz érzés..

Ez megismétlődött, mikor újból beszólt, annyira felidegesített...talán egy hét telt el, mire feloldottam, azóta meg már nem érdekel az egész. Nem hagyom, hogy az érzelmeim vigyenek, ennél jóval racionálisabb típus vagyok.

2023. jan. 31. 20:53
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Határozottan baromság az egész. Az igaz szerelem az kölcsönös tiszteleten, őszinteségen, vonzalmon alapul, nem ilyen dedós dolgokon.
2023. jan. 31. 21:04
 15/18 anonim ***** válasza:
92%
Eszemben sincs feloldani. Akit tiltok, az ott is marad.
2023. jan. 31. 21:18
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket ilyen magukat hú, de érettnek gondoló egybites tinik szoktak osztogatni jótanácsként... hogy az igazi szerelem, amiben szenvedsz meg hol így vagytok, hol úgy vagytok... nem, nem azon múlik a szerelem, hogy hányszor szakítotok és jöttök össze sírva.
2023. jan. 31. 23:21
 17/18 anonim ***** válasza:

A hamis: szeretlek, veled akarok lenni mindig, megcsaltál nem baj, én így is szeretlek. Az igaz: letilt, felold, letilt, felold"

A mai generációs fiatalok illetve a média által szét manipulált emberek kozott a masodik a helyes.. mint ha azt mondanánk ,hogy csak azt bánt aki szeret minket kozben meg bántani barki tud gonoszsagbol ..

2023. febr. 1. 00:35
 18/18 A kérdező kommentje:
#17 a letiltás nem csak bántásból lehet. Ha szerelmes vagyok, de úgy érzem hogy egyoldalú, akkor önvédelemből tiltom le. De mivel az agyamban nincs tiltógomb, ezért feloldom, rágódok rajta hogy ráírjak, aztán nem merek, és visszatiltom. Többször egymás után. Szerelmi háromszögeknél meg még bonyolultabb, ott aztán senki se tudja hogy mit érez szerintem.
2023. febr. 1. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!