Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szarul esik ez vagy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szarul esik ez vagy én gondolom túl ?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Nagyon rosszul érzem magam!

4 én élünk együtt külföldön a baratom és meg 2 testvére.

Egyszerűen az együtt élés már nagyon nem megy csak én takaritok stb nagyon koszosak…

Tegnap előtt beszélgettem telefonon a barátnőmmel és kicsit panaszkodtam, hogy senki nem csinál semmit meg lopkodjak a cuccainkat!

És ok ezt meghallották !

Baratomek vasarnaponta elmennek ilyen + munkát csinálni úgy volt hogy enis mehetek dolgozni! Tegnap megkérdeztem hogy mehetek e? Persze felkeltem ma hajnali 5 kor és közölte a testvére hogy át gondolta este és ez nem családi vállalkozás ! Most rendesen én érzem magamat rosszul :(

2023. jan. 29. 16:59
 1/6 anonim ***** válasza:
95%

Öhm, erre nincsenek szavak, amik kifejezhetnék, hogy milyen buta vagy.

Mi vagy te cseléd? Nem a barátnőnek kell panaszkodni hanem nekik megmondani, hogy nem vagy takarítónő.

Pakoljanak el maguk után többször és ne csináljanak rumlit ha te egyszer rendet raktál. Állj ki magad mellett!

2023. jan. 29. 17:02
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Ezt újra és újra felteszed?
2023. jan. 29. 17:07
 3/6 anonim ***** válasza:
94%

Mintha ezt a történetet már hallottam volna.

Hagyd ott a fenébe, te csak a házi cselédjük vagy.

2023. jan. 29. 17:13
 4/6 anonim ***** válasza:
24%

Még az hagyján, ha a pasid után mindig elpakolsz, de a testvérei után? Na ne már!

Mivel ezt megszokták már, ezen az állapotom csak fájdalmas módon tudsz változtatni.

Legjobb lesz, ha a pároddal ketten külön költöztök.

2023. jan. 29. 17:29
 5/6 anonim ***** válasza:
69%
Te nem dolgozol, ők tartanak el, ők vásárolnak, ők fizetik a rezsit? Vagy mi az igazság? Több infót légysz!
2023. jan. 29. 17:31
 6/6 anonim ***** válasza:
79%

Már megint te....

Ha elsőre nem lett volna világos akkor leírjuk még egyszer.

KÖLTÖZZ EL

Ha ezek után is ott maradsz és több kérdést rinyálsz ne haragudj de akkor meg is érdemled a csicska sorsod.

2023. jan. 29. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!