Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idős pasi miért szólt be hogy "Miért te hány kiló vagy"?
Barátnőimmel voltunk kávézóban és egy 40-es kinézetű pasi odajött hozzám, erre megkérdeztem hogy amúgy hány éves is vagy?
Erre visszakérdezi hogy
"Miért te hány kiló vagy"
Miért kell ennyire bunkónak lenni?
Saját korosztályában ismerkedjen.
Szerintem(és minden korábban ilyen helyzetbe került lány nevében, plusszban már lassan hasonló korú lányomat félthetem ilyentől) nagyon hasznos megmondani az embereknek, hogy mi miatt esnek ki, mert valamilyen személyiségzavar miatt nem érzékelik, hogy több, mint 10 év korkülönbség nincs rendben.
Minden esetben, ha ilyen van, meg kell mondani, hogy "túl idős vagy hozzám". Mondjuk a hány éves is vagy tényleg ha nem is provokáló, de flegma volt, normálisan egy úgy hangzik, hogy nem ismerkedem nálam ennyivel idősebb(vagy annak kinéző) férfiakkal.
Mindig ezek találják be az embert kb 12 éves kortól, 10+os korosztály, de gyakran 15-20 évvel idősebbek is. Az ember gyomra kifordul. Most meg, hogy az ember már 30, úgy kell turkálni a férfiak közt, hogy nehogy ilyen ocsmányt fogjunk ki, aki fiatal lányokat környékez meg, mert nem érzékeli a korkülönbséget. Azt hinnéd, hogy akiknek lánya van, azok normálisak, de neeem, gyakran azok is ilyenek.
Az emberek túlnyomó többségének a 10 évnél több korkülönbség nem csak nem kívánatos, hanem egyenesen taszító. Ha ilyen szélsőséges kapcsolatra vágysz, nem fogod tudni összehozni az utcán, aki ilyenre gerjed az társkeresőn megadja majd a te korosztályod is, ott próbálkozz!
Millió sztorim van ilyenből, sosem mertem megmondani, hogy a koruk miatt, mert látszott, hogy problémáik vannak, tartottam alázástól, üvöltözéstől, erőszaktól. Szerencsére ti nem az utcán voltatok, vagy tömegközlekedésen, plázában.. normális helyen biztonságban érzi magát az ember annyira, hogy valódi indokkal utasíthassa el a másikat.
Azért szólt be, mert meg akart sérteni, és kávézóban mérsékelnie kellett magát, illetve a kérdésed sértő és illetlen volt. Legközelebb a kora ismerete nélkül mondd neki, hogy túl idős hozzád, de legalábbis annak néz ki, így nem tudja azt mondani, hogy "fiatalabbnak látszik a koránál". Ezek mindig azt hiszik, holott nem.
Jézusom mennyire idióta néhány válaszoló... Ezért nem teszek már fel soha itt kérdést mert mindig lesz 1-2 f asz aki szerint a bunkónak van igaza.
Az miért bunkó, miért provokáció, hogy valaki fel akar szedni és megkérdezem hány éves?! Az egyik legalapabb információ ismerkedésnél. Főleg, ha randizni is akar majd és nem csak egyéjszakásozni. Beszélgettek már egy jó ideje és megkérdezte, hogy amúgy hány éves. Mert igenis fontos. Kizáró ok lehet, ha huszonéves a nő és 40+ a férfi. Mert nem normális ekkora korkülönbség és kész. (Szexre igen) Általában a nőket zavarja a koruk 40 felett, a férfiakat nem. Menjen szépen ismerkedjen korabelivel, ne fiatalokkal és akkor egészen nyugodtan megmondhatja a korát. Aki ezen felb.aszódik az szégyelli, hogy vén kecskeként kistinikkel meg 21-22 évesekkel akar nyomulni és haragszik a nőkre mert ők meg a saját korosztályukkal akarnak ismerkedni.
Hidd el kérdező te nem csináltál semmi rosszat csak éppen kifogtál egy idiótát.
Csak megnyugtatásként, pont fordítva jártam. Odajött egy 30 körüli pasi, beszélgettünk, aztán megkérdezte (azt is), hogy hány éves vagyok. Mondtam, hogy 24. Erre látszott, hogy elhúzta a száját, aztán kibökte, hogy sokkal fiatalabbnak nézek ki. Végül gyorsan elhúzott egy kamu indokkal. Magyarul a perverz állat azért jött oda, mert azt hitte, hogy 16 körül vagyok, és korban hozzáillő nőtől nem akar semmit.
Nem kell félreérteni: nem sajnálom, hogy elhúzott. Csak megdöbbentett, hogy egy pedo akart felszedni.
Nagyon jól reagáltál, kérdező, helyretetted a vén disznót.
A válaszából is látszik a kicsinyes jelleme, azonnal beléd akart taposni, mert a nagy egója sérült. Megúsztál egy személyiségzavaros idiótát.
Én nem kérdezem meg a korát olyannak, akivel nem akarok ismerkedni. Nekem az jön le, hogy te alapból nem akartál, idősnek találtad ránézésre, más vonatkozásban sem tetszett, így hülyeség volt bármit is kérdezni, és szerintem érződhetett az él a kérdésedben. Ő nem fogadta elegánsan, és „visszavágott” ugyanolyan stílusban. Ennyi, nem nagy sztori. Amúgy meg senkinek ne mondjuk meg, milyen felnőtt korosztályban ismerkedjen, a környezetemben csomó pár van, ahol a férfi kb. 20 évvel idősebb, szóval, közel sem mindenkinek baj a jóval idősebb partner.
Engem legutóbb egy büdös pasi környékezett meg koncerten, meg akart hívni egy italra, udvariasan visszautasítottam, de nem firtattam, milyen dezodort használ, nem hívtam fel a figyelmét a köztünk lévő higiéniai különbségekre, szimplán csak nem fogadtam el a meghívást, és szerencsére vette a lapot.
# 19
20 évvel idősebb a pasi???
de az hogy tud működni? olyan 40-es külsővel???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!