Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális? (többi lennt) 15/L
Az a gondom hogy 15 éves vagyok és nem nézek ki annyinak. Azt mondták h 13 évesnek nézek ki. Ezért nem találok magamnak olyan pasit akivel össze tudnék jönni,mert a 15-16 éves fiúk az olyan osztálytáraimra buknak akik előadjáka k.rvát. De azért lhihetitek h nem akarok 12 éves fiúval összejönni. Meg még nem szeretnék szexelni és ezért lenéznek a fiúk.
Valaki udna segíteni mit csináljak?
Helló, nekem általánosban voltak olyan osztálytársaim, akik 13 évesen nagyon nőiesek voltak. Nagy cickók, kerek fenék, minden. Ragadtak is rájuk a srácok rendesen. Aztán 10 év múlva már romosak voltak. 20 év múlva meg már vének.
A feleségemről láttam fotókat gimiből, egyetem elejéről, komolyan nem vettem volna észre :) 23 éves kora körül kezdett formája lenni. Most 36 éves és mindenki 20-22-re tippeli.
Szóval, örülj az adottságaidnak, mert előnyödre válik, ami most hátrányosnak tűnik. Bátran pasizz, biztos találsz olyan fiút, akinek bejössz. És gondolj a boldog jövőre :)
Én 18 éves vagyok, általában 14-15-nek szoktak tippelni, mondjuk a 160 centimmel nem is vagyok túl magas. De inkább nézek ki fiatalabbnak, mint idősebbnek már most.
Pasizni még bőven ráérsz, tapasztalataim alapján a mai 15 éves korosztály eléggé... hát nem is tudom, talán úgy lehetne fogalmazni, hogy mindenki azt hiszi, hogy a többiekhez képest marhára érett, de nem így van.
Hidd el, a normálisabb srácok majd jönnek később, 17-18 éves korodban. Nem kell ribanccá válni, mert katasztrófa lesz az életed és egy darab normális kapcsolatod nem lesz. Nekem az osztálytársaim jó példák erre.
Anno én sem hagytam magam belerángatni az ilyen ribancviselkedésbe, 17 évesen megtaláltam az igaz szerelmemet, és azt hiszem kijelenthetem, egy egyike vagyunk azon nagyon ritka pároknak, akik tényleg szeretik egymást, soha nem veszekednek és nagyon jól összeillenek.
Ne keseredj el,engem 21 évesen is néztek 15-nek.
Na,az már dúrva,pedig már van egy lányom is .
Régen meg mikor annyi idős voltam néztek 13 helyett 18-nak is,szóval ez egyénfüggő is,ki milyennek lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!