Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tünyjek erős csajnak?
*Nem testileg!!
**Hanem szellemileg!
***Hogy viselkedjek?
****Pl: a fiúkkal?
Jó véletlenül oda gépeltem egy y-t.
Nézzétek el :)
csak akkor leszel erős, ha erősnek hiszed magad, vagy képes vagy eljátszani. de valamennyire el kell hinned magadról, hogy erős vagy. máskülönben nem megy. plusz másokat támogass lelkileg. ha embereknek sikeresen adsz tanácsot, azzal automatikusan is felnéznek rád valamilyen szinten. ja és sose panaszkodj, ne mond el senkinek se mi bánt és ne is mutasd ki. mosolyogj sokat és légy vidám.
tudod az, hogy ezt megcsinálod magányos út. hidd el tapasztalat. de tökéletesen beválik nekem. sokan azt hiszik nagyon erős vagyok. ami részben igaz is. de ez nagyom magányos út. ha ezt akarod, hogy erősnek lássanak tégy úgy ahogy leírtam. biztos siker. de jól gondold meg!
Nem biztos,hogy olyan jó,ha valaki erősnek mutatja magát.
Én már megjártam ezzel.Ritkán panaszkodok,alapvetően türelmes,nyugodt vagyok...de egyik osztálytársamnak sikerült úgy felidegesítenie,hogy még ő is meglepődött a viselkedésemen.Egyszerűen fogtam és adtam neki egy pofont.Utána megbeszéltük a dolgokat szóval nincs gáz.
Szóval egy ideig lehet erősnek mutatni magunkat,de örökké sosem fogjuk tudni eljátszani...és ha egyszer eltörik a mécses sok embernek okozunk csalódást.
Én már nem akarok erős lenni.Én csak élni akarom az életemet!
Ha tudok segítek másoknak,de csak azoknak akik tényleg hálásak érte.Azokkal nem foglalkozok akik csak "érdekbarátságot" akarnak (adjak nekik ezt-azt de amúgy le se sz*rnak)...
Összességében szívesen segítek,sokat mosolygok és alapvtően pozitívan gondolkodok.És vannak akikkel bármikor,bármiről tudok őszintén beszélni,mert megértenek és ez fordítva is így van!Számomra ez a legfontosabb:)
15/L
Ha valamit csinálsz, előtte gondold végig, ne cselekedj ösztönből! Mit csinálna abban a helyzetben egy erős lány? Tedd te is azt! Légy magabiztos.
(ha itt is kérdést írsz ki olvasd el újra, gondold át jó-e úgy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!