Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pua trükkökkel jobban lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pua trükkökkel jobban lehet csajozni?

Figyelt kérdés
Milyen trükkök vannak?
2023. jan. 26. 10:21
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
85%

Nem, és ezt nőként mondom. Egyszer kíváncsiságból belenéztünk pár ilyen "oktatóanyagba" pár barátnőmmel.

Ezektől a technikáktól inkább menekülnénk.

2023. jan. 26. 10:30
 2/24 A kérdező kommentje:
1.Igen, de neked nem szabad megtudnod ezeket a trükköket, ez olyan, mintha előre megmondaná a bűvész, hogy csal majd!
2023. jan. 26. 10:38
 3/24 anonim ***** válasza:
81%
Gondold azért át ezt a kérdést. Ott egy nő, akit nem érdekelsz, de sunyi kis trükkökkel majd ágyba viszed, esetleg hónapokig-évekig a párod lesz? Szerinted ez mennyire reális?
2023. jan. 26. 10:47
 4/24 anonim ***** válasza:
79%

Komolyan...?

Tudom, hogy csal a bűvész. Ez a lényege a bűvészetnek: szemkápráztatás. Trükközöl, hogy a néző ne jöjjön rá, hogy mi a titok.

De.

Pontosan tudja mindenki, hogy átverés az egész, és mégis szereti mindenki.

A csajozás viszont nem szabad, hogy átverésre épüljön. Felépíthetsz magadnak bármilyen macsó látszatot, nem fogsz sokra jutni vele.

Egyrészt, folyamatosan játszanod kell a szerepet. Másrészt, amint lebuksz, vége mindennek. (És le fogsz bukni)

Az már csak másodlagos, hogy csomó PUA technika érintésről, valamelyik egyenesen "sarokba szorításról" szól. Engem ne tapogasson semmilyen vadidegen, azt meg végképp nem bírom, ha nem hagynak szabadon távozni.

2023. jan. 26. 10:50
 5/24 A kérdező kommentje:

3.

Nem tudom, miket olvastál ilyenről nem hallottam, egyébként meg van női pua oktató is az is szar?

2023. jan. 26. 10:55
 6/24 anonim ***** válasza:
80%
Egy ideje nem voltam fent gyakorin, most teljesen ledöbbentem, hogy ez a baromság még mindig létezik és kérdéseket tesznek fel róla.
2023. jan. 26. 11:59
 7/24 anonim ***** válasza:
25%
Óó, de sok okos ember van itt, aki soha bele nem olvasott ilyen cikkbe/ videót sem nézett róla, de csak osztja az észt.
2023. jan. 26. 15:39
 8/24 anonim ***** válasza:
74%
Olvastam, azért írom, hogy baromság.
2023. jan. 26. 16:13
 9/24 anonim ***** válasza:
52%

A PuA magyarorszagi átültetése katasztrofális volt szerintem. Sikerült áthozniuk a legnagyobb scam artistok dolgait, tök természetellenes párbeszédeket meg azt a - pl. RSD Tylerék által - kitalált marhaságot, hogy a külső nem számít.

Az olyan technikák mint pl a Mystery method ráadásul nagyon más társadalmi körülmények közt alakultak ki (pl social media, társkeresők stb szempontból), mára ezek a technikák kb eletkeptelenek.

Biztos hogy vannak jó coachok ilyen témában, de nagyrészt sajnos arról van szó, hogy ezer dollarokert embereket becsapnak.

2023. jan. 26. 17:31
 10/24 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, hozzáteszem h pl. Neil Strauss Game könyvét érdemes lehet elolvasni, mert szociális skillek szempontjabol érdekes megközelítések vannak benne, de magadat ne építsd teljesen erre a világra.
2023. jan. 26. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!