Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyivel volt másabb régen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyivel volt másabb régen a lányok visszautasítása a fiúk terén?

Figyelt kérdés
Engem már nagyon sokszor és megalázóan, lekezelően küldtek el megelebb területre... :( És ez el is vette a kedvem a csajozástól, rendesen... Mennyivel volt másabb régen a lányok visszautasítása a srácok terén?
2010. okt. 3. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

Nekem a nagymamám mindíg azt mondta,hogy " a nő a legundorítóbb állat a földön".

Igaza volt.Manapság nagyon kevés nőben maradt tartás,hiszen a pasin még télikabát van,amő már meztelenül kéjeleg.

És sok nő sajnos imádja alázni a pasikat.De ez ellen nem tehesz semmit,csak ne fordulj be,és ne legyél meleg.

Az ilyern nőket nem tudod életed végéig elkerülni,de majd akadnak,aranyosabbak,és megértőbbek is,de ha nem keresel,nem találsz.

23/N

2010. okt. 3. 19:51
 2/6 anonim ***** válasza:
hát igen,egyetértek az előző válaszolóval, legtöbb az igen beképzelt és úgy tesz mintha ő lenne a nagyfőnök,csak azt felejti el h ő a "gyengébbik nem"-be tartozik..
2010. okt. 3. 19:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Állandóan piszkál néhány lány osztálytársam, felülnek a padra, ahol ülök, és mindenféle "csábító szöveget" mondanak. A következő pillannatban pedig eléggé rondán beszélnek velem, csúnyán lehordanak. Sokszor a hátam mögött. (Ekkor is gúnyosan mosolyognak rám.).

Én addig is csendben ülök a padban, mint mindig. Egyszerűen nem értem, hogy mi okból csinálják ezt, nem adtam rá okot. Az pedig miért baj, hogy komoly vagyok?

17/F

2010. okt. 3. 20:05
 4/6 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem is a nő a legundoritóbb faj a világon. Mondjuk csak a zsidók és a cigányok után...
2010. okt. 3. 20:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Ugyanekkora, csak régen a férfiak többsége nem volt ilyen lánylelkű, mint manapság.

Most komolyan, ki a sz@rt érdekel, ha elküld egy punci mert nem tetszel neki? Keresed a következőt.

Egy csomó haverom is ugyanígy eljátssza hogy belezúg egy lányba még mielőtt egyáltalán kapcsolatot teremthetne vele, aztán nem is a lányba lesz "szerelmes" csak a róla kialakított képbe és teljesen feleslegesen "összetörik a szíve" amikor elutasítást kap.

Csak akkor kerülj közel egy lányhoz amikor már visszajelzést is kaptál arról hogy te is bejössz neki.

Akit meg megszopat egy csaj, az nyugodtan visszavághat mindenféle marhasággal, mint régen. A régi időkről és erről az egészről pedig a nagyszüleim és a szüleim beszámolói alapján nyilatkoztam.

17/F

2010. okt. 3. 22:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát régen azért jobb volt a helyzet, csak ütni kellett egyet a bunkósbottal, aztán a haját fogva hazahúzni.
2010. okt. 3. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!