Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt egy nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt egy nő?

Figyelt kérdés
Középkorú és mindig más pasikkal levelezget meg beszél. Nincsen férje se gyereke és egyedül él egy lakásban. Velem majdnem mindennap együtt logunk, én 1 éve ismerem őt, meg puszilkodunk, meg minden. Én szerelmes is vagyok belé de nem tudom már hányadán állunk. És O közben újabb és újabb srácokkal beszélget messengeren meg ilyenek. És ezt nem tudom hova tenni. Miért nem áll meg egy pasinál akar velem. Ha én őt támogatom anyagilag is, segítek neki munkában is mert nincs most neki. És akkor rajtam kívül több sráccal is beszelget. Ez nekem nagyon rosszul esik. De ha ezt felhozom ezt a témát, hogy én nem szeretném ezt akkor az a válasza hogy O szabad ember azt csinál a férfiakkal amit akar.
2023. jan. 25. 15:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert semmit nem jelentesz neki. Szarba sem vesz magyarul. Csak a pénzed meg a segítséged kell neki.
2023. jan. 25. 15:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Te csak egy hulye vagy, akit le tud huzni. Lehet masok is tamogatjak, annyi idiota van beloletek, akik konkretan a nagy semmire fizetnek a noknek. Nem azt mondom, hogy elvarhato cserebe barmi, mert rohadtul nem, szabad akaratbol penzelik oket es van aki tenyleg csak dumalni akar (nem sokan, de vannak), a nonek semmi kotelessege nincs iranyotokba.

De ha neked ennyi nem eleg, akkor szakitsd meg vele a kapcsolatot es kesz, nyilvanvalo, hogy az egvilagon semmit nem akar toled, ha lekopsz, felszabadul egy kis ideje amire talal helyetted masikat, ennyi.

2023. jan. 25. 15:41
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Baratzóna, nem tud férfiként tekinteni rád , havervagy , tesó vagy
2023. jan. 25. 15:42
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem akar kapcsolatot, csak élvezi, hogy ennyi pasit tud hülyíteni, és mindenkit kihasznál, akit csak lehet.

A saját érdekedben hagyd a nőt, ebből semmi se lesz, csak pazarolod az időd, az energiát, és a pénzed. De nem fogsz jól kijönni belőle. Minél előbb lezárod, annál kevesebb a veszteség, annál jobb.

2023. jan. 25. 15:46
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Hányszor írják még le? Hibás vagy? Nem kellesz neki, KIHASZNÁL!!!
2023. jan. 25. 16:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Te már megint itt vagy? Azért, mert egyedül nem tartod el, ezért keres még pár ökröt, aki pénzeli. Sajnos, rajtad kívül még nem talált, de ami késik, nem múlik. Elég kitartó, nem könnyű akkora hülyét találni, mint te.
2023. jan. 25. 16:56
 7/12 A kérdező kommentje:
De akkor miért mond olyanokat hogy fogjam meg a mellét meg fenekét meg ilyeneket. Párban vagyunk, és ennek ellenére más sracokkal beszélget.
2023. jan. 25. 18:05
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért, hogy adj neki még több lóvét. Mi másért? 🤣
2023. jan. 25. 18:07
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
#7!Nem vagytok párban. Egy r.b., aki rájött, hogy minek dugna, amikor egy sima mellfogással is tud pénzt keresni.
2023. jan. 25. 18:33
 10/12 A kérdező kommentje:

Akkor hasznájam ki én is őt? Észrevétlenül vegyem vissza azokat a dolgokat amiket neki adtam?

Baromira rossz érzés. Én nem keresek jól. Gyujtottem neki hogy vegyek neki egy nagyobb értékű dolgot majdnem fél millios amit ő nagyon szeretett volna. Ez mellett a többi dolgokról ne is beszéljünk. Nagyon rosszul ez esik ez nekem. De nem csak ez, hanem az hogy semmit nem értékel, és jött ment pasikkal flörtől.

2023. jan. 25. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!