Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még olyan szingli nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan szingli nő kinek nincs gyereke?

Figyelt kérdés
2023. jan. 25. 08:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
41%
Az egyes válaszolónak a szülei sem tartoztak az értelmiségi rétegbe.
2023. jan. 25. 10:11
 12/23 anonim ***** válasza:
66%

Már miért ne lenne?

Én is 42 évesen találtam egy ilyen nőt, akkor 36 volt.

Jó egy év múlva megszületett a fiunk, azóta már 8 éve boldogan élünk.

2023. jan. 25. 10:17
 13/23 anonim ***** válasza:
21%
Kérdező, gyerekmentes vagy, vagy te akarod felcsinálni?
2023. jan. 25. 10:41
 14/23 anonim ***** válasza:
58%
Az igényes, csinos, diolomás, művelt, jól kereső, sikeres csajok, ritkán akarnak gyereket
2023. jan. 25. 11:06
 15/23 anonim ***** válasza:
20%

#14. Ezt a sztereotípiát.

Elég igényesnek tartom magamat minden téren. Nincs diplomám, cserébe van egy saját vállalkozásom. Művelt vagyok, a diploma nem függ össze azzal, hogy valaki művelt e vagy sem. Rengeteg asztalos vagy kórházi dolgozó sokkal műveltebb, mint akinek van egy vásárolt diplomája. Elég jól is keresek. Sikeres vagyok. És van gyerekem. Na van ilyen is.

2023. jan. 25. 11:10
 16/23 anonim ***** válasza:
34%

8. Tudományosan ki van mutatva, hogy a természetes szüléstől a baba fejlődése is egészségesebb, illetve az anya cicijén való szopizástól termelődik a gyerekben az oxitocin is, amitől (is) normális felnőtt ember lesz majd. Kajak a következő generációt már félig robotok, dadák, stb-k nevelik fel, aztán az emberek csodálkoznak majd, hogy miért van annyi lelki sérült, fogyatékos, beilleszkedni képtelen beteg gyerek. (Már most is, de később még több lesz.)

Az tényleg ne vállaljon gyereket, aki nem akarja erre tisztességesen rászánni az időt. Amikor elmentél az egyetemre, akkor is 3-5 évig csak az egyetem lebegett a szemed előtt, tisztességesen azzal foglalkoztál és minden mást hanyagoltál relatíve ahhoz képest. Ugyanez a gyerekvállalás is. Ez egy 15 éves projekt, amit ha tisztességesen végig akarsz csinálni, mint az egyetemet, akkor hanyagolsz más dolgokat.

Ez a "beleszólás" is olyan, hogy miért hiszi mindenki azt, hogy ő jobban tudja mindenki másnál? A világon mindenki meg van sértődve, ha "beleszólnának" a dolgába, de közben a legtöbben nem tudják jól a dolgokat, pláne hogy manapság ezer fajta módszer és életmód között lehet válogatni, a legtöbb nyilván tévútra visz.

2023. jan. 25. 11:21
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Ah lehetetlen, mostmár minden nőnek gyereke van a világon
2023. jan. 25. 11:27
 18/23 anonim ***** válasza:
77%

16, hogy mi? Egy par cm lyukon kipreselodve osszenyomorodva behorpadt fejjel kijonni hihetetlen egeszseges mind a babanak mond az anyanak. Omg inkabb ne szolaltal volna meg :)

A tapszeres gyerekek meg mind sorozatgyilkosok meselj meg ;) biztosan a dadatol lesznek lelkiserultek a gyerekek aki foglalkozik veluk tisztessegesen 🤣 .. nincs mot hozzáfűzni 🙈

2023. jan. 25. 11:54
 19/23 anonim ***** válasza:
26%

Értem a problémát kérdező, magam is találkoztam vele.

Szerintem a babaváró is betesz a dologba, sokan megörülnek a pénznek, gondolják ha pénz van minden van, felveszik, jön is az első, második gyerek, aztán mégsem olyan tökéletes, meg el is fogyott a pénz is, vissza is kell fizetni...

Szerintem valamelyest pakolt rá az állam a jelenlegi helyzetre, hogy rendkívül sok egyedülálló anyuka van mostanában, feltűnően sok.

2023. jan. 25. 12:54
 20/23 anonim ***** válasza:
49%

Nem értem miért nem lehet kulturáltan megnyilvánulni, de mindegy.

Az egy dolog, hogy a természetes úton szülést jobbnak tartják, de akkor sem dől össze a világ, ha császár jön a világra a baba. Nem kell ezt a fajta szülést sem démonizálni, ha annyira szörnyű lenne, mint ahogy néhányan előadják, akkor nem lennének olyan országok, ahol kvázi szabadon választható lenne és itthon sem végeznék el kérésre különböző “kamu” kifogásokkal.

A szoptatásnak meg aztán végképp semmi köze ahhoz, hogy a gyerek mennyire lesz normális/egészséges/beteges stb stb. Ezek mind bullshitek, amikkel az újdonsült anyukákat vagy épp terhes nőket próbálják ijesztgetni. Tápszerrel is tökéletesen fel fog nőni az a gyerek, semmiféle hátrány nem fogja érni, tehát itt lenne az ideje, hogy mindenki a saját méhe tartalmával foglalkozna és nem mást akarna oktatni szülésről, szoptatásról és társairól. Mindenki el tudja maga is dönteni ezeket a dolgokat.

2023. jan. 25. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!