Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az alábbi véletlen érintés csak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbi véletlen érintés csak?

Figyelt kérdés

Boltban voltunk, egy érdekes vázát mutattam neki, miközben felemeltem és fogtam azt, erre ő mellém lépett és a kezét egy az egyben a vázát tartó kezemre tette teljes tenyérrel lefedve. Míg nézte ő is (pár másodpercig), addig a kezemen is hagyta a sajátját.

Az ilyen típusú “kézfogások” csak véletlenek, nincs jelentőségük? Ti szoktátok csak úgy megfogni ilyen módon más kezét?

Ő a férfi, én vagyok a nő.

2023. jan. 24. 19:38
 1/9 anonim ***** válasza:
72%

"Míg nézte ő is (pár másodpercig), addig a kezemen is hagyta a sajátját."

Ez nem véletlen volt, hanem nyomul rád rendesen. :)

2023. jan. 24. 19:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
(Remélem nincs csaja/felesége, ha van, akkor ink szomi a szmájli).
2023. jan. 24. 19:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Nincs senkije, úgy tudom.
2023. jan. 24. 19:42
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Ez nem véletlen. Van vonzalom a részéről, kifejezte. Te jössz.
2023. jan. 24. 20:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez egy jelzés, hogy részéről szabad a pálya. Az ilyen elhúzódó érintések, kézfogások azt üzenik: gyere!...
2023. jan. 24. 20:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha a két tenyere közé vette a tiédet, az már nagyon erősen a szerelmi vallomás kategóriába tartozik.

Erről lenne szó? (A kézfogás amúgy is minden esetben erős vonzalmat jelent.)

2023. jan. 24. 22:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem veletlen. Ket fajtaja van. Szandekos, es szinte nem tudatos. Mindketto vonzodas es vagy kezdemenyezes is, vagy olyan kinlodas. Van, aki eveken at platoiban igy elvan.

Ha kolcsonos, akkor drukkolok.

2023. jan. 24. 22:24
 8/9 A kérdező kommentje:
6: nem vette a két tenyere közé. Csak rátette az egyik kezét arra a kezemre pár mp-re, amivel a vázát tartottam.
2023. jan. 24. 23:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egyébként érdekes, de másképp nem nagyon kezdeményez.
2023. jan. 24. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!