Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet ilyen valóban?
Ahol nem házasok ugyan, jó a kapcsolatuk, együtt vannak és gyereket is vállalnak.
Úgy gondolom hogy mindkettő nagyon lépés, és hogy lehet az h házasságot nem akar( eszébe se jut ) de gyereket akar a másiktól?
Miért ne létezne? Rengeteg ilyen embert ismerek, hogy ne menjek messzire kolléganőim közül kapásból 3 is van, akik sok éve együtt vannak a párjukkal, van gyerekük, de nem házasok.
Amúgy nem teljesen értem, mi a kettő között az összefüggés? Ma már szerencsére nem azt a világot éljük, hogy gyereket csak házasságba lehet vállalni. Vannak, akik gyereket akarnak házasság nélkül és olyanok is vannak, akik meg házasodni akarnak, gyereket viszont nem.
Miért ne létezne? Egy csomó családot ismerek, ahol a szülők nem házasok, és tökéletesen elvannak.
Pl. mi se vagyunk házasok, de ránk nem illik teljesen, mert tervezünk mindig is esküvőt. Egyszerűen a gyerek volt a fontosabb.
Nálunk is így van, 8 éve vagyunk együtt, 5 éves a gyerkőc. Anyagilag nem állunk nagyon jól, de emiatt egyikünk sem akar házasságot. Gyerek sem azért született.
Én már voltam férjnél ezért nem vágyok rá. A párom pedig álomesküvőt szeretne amit nem engedhetünk meg magunknak. Mondjuk ez lehet, csak kifogás, de igazság szerint annyira nem érdekel. Szeretjük egymást, jól megvagyunk. Mivel minden közös, szétmenni így sem lenne egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!