Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha egy nő képes lenne "belekönyökölni" másba, mert társkeresés, párválasztás témában nem hiszi el az illető bemondásra, amit állít?
Szóval teljesen mást tapasztal folyamatosan, hogy mit mondanak a nők, és, hogy valójában mit akarnak, ezért alapvetően habi butaságnak tartja, ha olyat állítanak, aminek az ellenkezőjét tapasztalják.
Normális verekedésben, tiszteletlenkedésben gondolkodni ilyen miatt ahelyett, hogy önvizsgálatot tartana?
Kicsit igazságtalan, hogy a férfiaknak rengetegszer tudatos önfejlesztésre, pszichoedukáltságra van szükségük, míg a nők megtehetik, hogy ösztöneik szerint menjenek előre úgy, hogy kívülállók jobban tudják a testbeszédjük, reakcióik alapján, hogy mit akarnak, mint ők maguk, és némelyik odáig is elmehet, hogy agresszív legyen, ha valaki nem nyal be nekik.
Nem normális, sőt.
Volt ilyenhez szerencsém. Először minden rendben volt, mint később kiderült csak látszatra. Aztán sorba jöttek a kételkedésre okot adó jelek. Majd mikor szembesítettem a valósággal, teljes mértékben elfordult és még én voltam a rossz. Történt ez mind azért, mert elrontottam a "játékát".
Hagy ne alkossak vélemény az ilyen fajta nőről. Ilyen még a "qrva" jelzőt sem érdemli meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!