Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oszt. Társamnak bejövök, de ő nekem nem, mit csináljak, hogyan koptassam le?
bocsi de én csak barátként gondolok rád
14/L
Utolsó tökéletesen megfelel...
Azért ha szerelmes beléd, nem hiszem, hogy bunkó lenne veled. Meg ez a "magasabb és alacsonyabb" tőlem. Jó, válassz így párt, hogy centizd ki! Sok sikert.
Egyébként mindenki azt próbálja a pofádba rágni, hogy normálisan is meglehet oldani a dolgot, nem csak durván. Ha az alakulóban lévő kapcsolatodban a másik fél így koptatna le, kíváncsi lennék mit szólnál hozzá.
De nagyon örülünk, hogy nem ment oda hozzád! ... egész nap ezért izgultunk, hogy mi lesz veled. Tyű.. nagyon feldobtad ezt a napot.
Köszi normális válaszokat! Akkor enm mondom, meg csúnyán majd lerendezem szépen. Illetve attól függ, h ő h jön oda hozzám. Ha úgy h: Jó csaj vagy, tetszel nekem. (akkor ez számomra bunkóság) Ekkor énse fogom szépen mondani neki. Ha úgy h: Xy nagyon tetszel nekem, viszonzod ezt? (ez normális) Ekkor én is szívesen visszaválaszolom, h bocsi de nem, mert van barátom. De, lehetünk haverok, mintahogy eddig is voltunk.
Ja és nem kicentizni akarom, csak nem akarok egy alacsonyabbal. "Allergiás" vagyok a magasságra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!