Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hozta szóba normális ez?
Barátnőmmel nem épp vagyunk most a legjobb viszonyban. Nem elmérgesedett a viszony köztünk csak nem olyan mint eddig a fennálló probléma miatt.
A gondjainkról beszélt anyjával is.
Viszont most hétvégén ott voltunk az apja szülinapján. Ezen is sokat tanakodtam h menjek e ígyvan e keresnivalóm náluk.. viszont az anyja meg se próbált velem beszélni,és négyszemközt se hozta szóba a dolgot..
Az anyja az anyja, de ha barátnőnek ventilálna az is az ő gondja, te nem bízol meg haverban, valakinek nem ontod ki a kis szíved, vagy mi?
Nem az a gond inkább, hogy rossz fát tettél a tűzre és azt hitted szól az anyja, veszekszik veled és hasonlók?
Örülj, hogy nem avatkozik bele, de lehet csak azért, mert a párod megkérte rá.
Az anyja helyett inkább a kapcsolaton filózhatnál egyébként...
Nem minden anya akarja befolyásolni a gyereke életét. Teljesen normális a hozzáállása.
Azt nem értem, hogy nem olyan a viszony, mint eddig, de nincs elmérgesedve. Mi vaaan?! 5 éve szídod minden hétvégén, semmiben se jó neked, nincs bennetek semmi közös, többször összepakolt, te meg azon rugózol, hogy lehet szakítani, ha nálad lakik. Ráadásul ő akar gyereket, te nem. Ennél elmérgesedettebb csak úgy lehet, ha konyhakéssel kergetitek egymást, az anyja meg téged gyújt meg a gyertyák helyett.
Amúgy boldog születésnapot az apósnak!
Beszélgettünk arról hogy jöjjön e a baba. Azóta barátnőm másról se beszél itthon.
Erről beszélt anyjával is.
Azt hittem majd beszélni akar velem is. ( nem beleavatkozás szinten)
" Ennél elmérgesedettebb csak úgy lehet, ha konyhakéssel kergetitek egymást, az anyja meg téged gyújt meg a gyertyák helyett."
Kiégek eskü. 🤣
#6:
Tehát vagy akkora idióta, hogy rábólintottát, és a csajod be van zsongva, hogy lesz szex és lesz babuci.
Gratulálok előre is! Készülsz már az estére? Tusolás, borotválkozás megvolt? Mindenhol? 🍆😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!