Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vőlegényem szerintetek poénkod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vőlegényem szerintetek poénkodott amikor azt mondta a haverjának jelenlétemben hogy nyáron formábalendül és megy csajozni?

Figyelt kérdés
Szerintetek ez normális? El nyúltam a kanapén mivel várandós vagyok és erre kapom fel a fejem hogy ilyent mond. Tudja hogy rosszul esik de át néz rajtam ilyenkor vagy röhög. Nem ez az első alkalom hogy azt mondja jaj majd megyek csajozni. Nyáron azért is rosszul esik mert akkor fogok szülni. Mostanában nagyon hisztis lett amúgy soha semmi nem jó neki. Jó én is kényesebb fáradtabb vagyok de igyekszem a kedvében járni.
2023. jan. 21. 20:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
93%
Édes Istenem. Remélem kamu a kérdés, kérdező.
2023. jan. 21. 21:15
 12/27 anonim ***** válasza:
90%

Várandós vagy, meg kellene értenie, hogy érzékenyebb vagy és nem bírsz oly nagyon!

Ki kéne, hogy nyalja a segged!!!

Nem más nőket bámulni (mert azt teszi, csak nem veszed észre, vagy nem előtted teszi), ha igazán szerelmes beléd és tisztel.

Ráadásul még "poénkodik" is a füled hallatára.

Szörnyű.

Egyébként tök mindegy, hogy viccel vagy sem, ha szerelmes lenne és becsülne téged (igen mégegyszer ezt írtam), akkor tekintettel lenne mindenféleképpen az állapotodra és főleg a picire!!!

Utolsó senkiházi söpredék, aki hűtlen lesz előbb vagy utóbb, te meg ott maradsz szétcsalva, elválva (mert elhagy), vagy egyedül maradsz a picivel még házasság előtt.

Katasztrófa...

2023. jan. 21. 21:22
 13/27 anonim ***** válasza:
86%
#10 ha már az első évben is ezzel viccelt, jó hülye vagy hogy még mindig vele vagy. Megérdemled a sorsod
2023. jan. 21. 21:22
 14/27 anonim ***** válasza:
23%

#13:

Remélem te is így jársz, hogy lehetsz ennyire érzéketlen? Terhes te majom!

2023. jan. 21. 21:24
 15/27 anonim ***** válasza:
90%
Ha poén volt, akkor is egy primitív suttyó.
2023. jan. 21. 21:26
 16/27 anonim ***** válasza:
78%
Jó, te meg poénkodj azzal, hogy mennyire le fogod húzni a gyerektartással, és milyen jó, hogy most már ő fog eltartani, ha akarja, ha nem. Alig várod, hogy hétvégén nála legyen a gyerek, te meg jól bepasizol.
2023. jan. 21. 21:27
 17/27 anonim ***** válasza:
80%
#14 mond elolvastad a válaszokat? Írta, hogy már az első évben is így viselkedett. Ha ennyi önbecsülése nincs hogy szakítson és még gyereket is csinál vele, ne csodálkozzon, ha megcsalják.
2023. jan. 21. 21:28
 18/27 anonim ***** válasza:
21%

#17:Igazad van, de akkor se kellene azt írni, jó nekem se neked, bocsi.

De felhúztál, mert terhes és ez nem való sehogyse, Miért nem lehet inkább azt írni, hogy hagyd ott?

2023. jan. 21. 21:32
 19/27 A kérdező kommentje:
Sajnos kellőképp önbizalom hiányos vagyok és ha szerelmes akkor vak. Hozzá szoktam a rossz ízű poénokhoz valahogy csak az jut nekem már gyerekkorom óta. Az apám egy nárcisztikus ember aki azt ültette el bennem egész kicsi korom óta hogy egy hulladék vagyok egy született balfasz. Amikor össze jöttem a vőlegényemm akkor ő nagyon sokat segített változtatni ezen az érzésen végre embernek éreztem magam de most megint hullámzom főleg amikor ilyen ártatlan poént enged meg magának. Annak örülnék a legjobban ha nem kéne ezen sírnom meg görcsölnöm. Persze nem elötte omlok össze hanem egyedül vagy a fürdőben vagy a hálóban és mindig odajön meg kérdezni hogy jól vagyok-e. Olyankor persze ideges leszek és ahelyet hogy normálisan meg beszélném vele hogy mennyire bánt a hijú viselkedése inkább azt mondom persze minden oké csak épp fáradt vagyok vagy terhesség elején nagyon rosszul voltam akkor meg arra fogtam. Szeretnék mindent megadni ennek a gyereknek hogy ne érezze azt amit én.
2023. jan. 21. 21:43
 20/27 anonim ***** válasza:
12%

"Ki kéne, hogy nyalja a segged!!!"

Egy emberről beszélünk, nem egy állatról, azért álljon meg a fáklyás menet.

Kérdező: mondd neki, hogy ez fáj a lelkednek, és akkor abba fogja hagyni.

2023. jan. 21. 21:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!