Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak,ha a baratnőmnek kicsi vagyok?
El kellene felejtenie a BLACKED művészfilmeket. :D
Összetenném a két kezem ha akkora lenne :D nem csak rövid de még cingár is.
Akadj már le a méretedről, az ég szerelmére! Nincs vele semmi gond, teljesen átlagos.
A női hüvely sem egyforma, még egy adott nőnél se ugyanolyan mindig, ciklustól, izgalmi állapottól, meg ezer dologtól függ.
Azt meg tessék már végre tudomásul venni, így 2023-ban rohadtul ideje, hogy a hüvely eleje érzékeny, meg a legvége, de az már inkább fáj, amikor a méhszájat böködik. Ezért olyan népszerű a tampon, mert egyáltalán nem lehet érezni, hogy bent van. Nem azért, mert kicsi, hanem a hüvelyben ott nincs érzőideg.
Pont ezért: csak nagyon kevés nőnek van hüvelyi orgazmusa. Lehet őket reszelni 22 centivel egy órán át, akkor se lesz.
Csikló. Ennyi a varázsszó. Tessék megtanulni, hogy hol van, mit kell vele csinálni, mi esik jól, és ami a legfontosabb: nincs két egyforma nő! Ami az egyiknek jó, az a másiknak lehet, hogy nem. Tessék felfedezni egymást, kézzel, szájjal, mindennel. Pont ez lenne a szeretkezésben a szép és izgalmas.
Az a baj, hogy neked a barátnőd se tudja, hogy mi a jó neki. Ezért nem mondja el. Az is lehet, hogy az életben nem volt orgazmusa, vagy csak magának, és nagyon szégyelli bevallani. Tessék finoman, óvatosan, centiről centire feltérképezni, hogy mi a jó neki.
Ha ebben nem partner, és nem ad visszajelzést, hogy mi jó, mi nem esik jól, mit nem szeretne, mi izgatja, akkor viszont tényleg teljesen felesleges kínlódnotok egymással. A kommunikáció mindennek az alapja, a jó szexnek is!
Szerintem neked a barátnőddel van gond.
Szerintem ha annyira szeretne, először megoldást keresne, ötleteket adna, akár úgy, hogy észre se vedd a problémát, nem az önbizalmad venné el avval, hogy állandóan mondogatja, kicsi.
Olyan nincsen, hogy "kitágul". Persze, igen, de aztán visszarendeződik a normálisba, nem marad olyan.
Egyszerűen csak bántani akar, vagy szr a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!