Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak,ha a baratnőmnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak,ha a baratnőmnek kicsi vagyok?

Figyelt kérdés
Pár hónapja vagyunk együtt.Az elején meg azt mondta,hogy fájt is neki az együttlétünk,de mostanra már annyira kitágult,hogy elmondása szerint sokszor már alig érzi és csak 1-2 pózban szereti,viszont többet nem nagyon akar mondani,gondolom azért hogy ne bántson meg,de engem ez nagyon rosszul érintett,azóta nem is kívánom már:( Így meg senkivel sem jártam. 15cm hosszú,14cm a kerülete.
2023. jan. 20. 00:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
6%

El kellene felejtenie a BLACKED művészfilmeket. :D

Összetenném a két kezem ha akkora lenne :D nem csak rövid de még cingár is.

2023. jan. 20. 08:22
 12/17 anonim ***** válasza:
48%
Nem jött be #8, nő vagyok. A nők pont így működnek, ha nem hiszed el keress egyet. #4
2023. jan. 20. 08:36
 13/17 Hans Pötterman ***** válasza:
100%
Unalmasan csinálod,amit eddig kompenzált az újdonság varázsa.
2023. jan. 20. 09:06
 14/17 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat!Igyekszem jobban csinálni,csak kicsit nehéz,hogy nem mondja,hogy a jó neki.Plusz, ha ő nem érzi a méretem,úgy nehéz jól csinálni.
2023. jan. 20. 09:13
 15/17 anonim ***** válasza:
97%

Akadj már le a méretedről, az ég szerelmére! Nincs vele semmi gond, teljesen átlagos.

A női hüvely sem egyforma, még egy adott nőnél se ugyanolyan mindig, ciklustól, izgalmi állapottól, meg ezer dologtól függ.

Azt meg tessék már végre tudomásul venni, így 2023-ban rohadtul ideje, hogy a hüvely eleje érzékeny, meg a legvége, de az már inkább fáj, amikor a méhszájat böködik. Ezért olyan népszerű a tampon, mert egyáltalán nem lehet érezni, hogy bent van. Nem azért, mert kicsi, hanem a hüvelyben ott nincs érzőideg.

Pont ezért: csak nagyon kevés nőnek van hüvelyi orgazmusa. Lehet őket reszelni 22 centivel egy órán át, akkor se lesz.

Csikló. Ennyi a varázsszó. Tessék megtanulni, hogy hol van, mit kell vele csinálni, mi esik jól, és ami a legfontosabb: nincs két egyforma nő! Ami az egyiknek jó, az a másiknak lehet, hogy nem. Tessék felfedezni egymást, kézzel, szájjal, mindennel. Pont ez lenne a szeretkezésben a szép és izgalmas.

Az a baj, hogy neked a barátnőd se tudja, hogy mi a jó neki. Ezért nem mondja el. Az is lehet, hogy az életben nem volt orgazmusa, vagy csak magának, és nagyon szégyelli bevallani. Tessék finoman, óvatosan, centiről centire feltérképezni, hogy mi a jó neki.

Ha ebben nem partner, és nem ad visszajelzést, hogy mi jó, mi nem esik jól, mit nem szeretne, mi izgatja, akkor viszont tényleg teljesen felesleges kínlódnotok egymással. A kommunikáció mindennek az alapja, a jó szexnek is!

2023. jan. 20. 09:44
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem neked a barátnőddel van gond.

Szerintem ha annyira szeretne, először megoldást keresne, ötleteket adna, akár úgy, hogy észre se vedd a problémát, nem az önbizalmad venné el avval, hogy állandóan mondogatja, kicsi.

2023. jan. 20. 12:21
 17/17 anonim ***** válasza:

Olyan nincsen, hogy "kitágul". Persze, igen, de aztán visszarendeződik a normálisba, nem marad olyan.

Egyszerűen csak bántani akar, vagy szr a szex.

2023. jan. 21. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!