Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sulis lányok, mik a szabályok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sulis lányok, mik a szabályok, ha idősebb a pasi?

Figyelt kérdés

- Elvihet/érted mehet a sulihoz, vagy 1 megállóval előbb találkoztok?

- Szülőkkel találkozzon?

- Anyagilag segítsen?

- Zavar ha van családja?

- Elfogadod, hogy nem lóg egész nap a neten, meg nem ír 5 percenként?

2023. jan. 20. 00:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
97%

Kicsit fura a kérdés.

Elvihet/érted mehet a sulihoz, vagy 1 megállóval előbb találkoztok? Mivel a párom és nem szégyellem ezért simán kitehet a suli előtt,de ha nem az se baj,mert nem várom el,hogy hozzon vigyen a suliba.

Szülőkkel találkozzon? Ha már komoly a kapcsolat akkor természetesen bemutatom hiszen a szülők is kíváncsiak a lányuk szerelmére.

- Anyagilag segítsen? Nem kell eltartani,de a randikon, ő fizet hiszen így illik.

- Zavar ha van családja? Ha csak ilyen normális kapcsolata van pl apa, anya stb akkor nem,de ha gyerek is van az már baj hiszen nem pót anya akarok lenni és szerető se vagyok.

Elfogadod, hogy nem lóg egész nap a neten, meg nem ír 5 percenként?

Én se logók egyfojtában a neten szóval nem,de azért ne 3 óra legyen mire ír vagy megnézi.

2023. jan. 20. 22:35
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha idősebb, az nem zavar. De max 30 legyen. A család pedig nagyon is zavar, ha nős. Ez így kizáró ok.
2023. jan. 22. 13:18
 13/15 anonim ***** válasza:
50%
Az a szabály, hogy először elválik.
2023. jan. 22. 13:31
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Idősebb pasi alatt kosza +10/15 evekre gondolsz? Xd
2023. jan. 22. 21:08
 15/15 anonim ***** válasza:
91%

Ez a barom finomságosdiáklányos :D

Na akkor sorban:

Elvihet/érted mehet a sulihoz, vagy 1 megállóval előbb találkoztok?

Nem volt vén pasim aki hurcolászni akart volna. Viszont 17 éves koromtól a saját autómmal jártam, vagy a bkv-val, mikor hogy.

- Szülőkkel találkozzon?

Nem volt vén pasim, de ha lett volna, nyilván nem szülőkompatibilis egy ilyen kurafi.

- Anyagilag segítsen?

Az anyádat segítsd. Őt nézd prostinak, ne engem. Elvégre ő szült a világra egy ilyet mint te.

- Zavar ha van családja?

Zavarna, igen. Már amennyiben leálltam volna vén fószerral. De nem álltam le, lásd az első két válaszom.

- Elfogadod, hogy nem lóg egész nap a neten, meg nem ír 5 percenként?

Ezt nemhogy elfogadom, hanem én várom el. Franc se csetelget egész nap. Igaz, amikor én voltam fiatal szerencsére nem volt még ilyen csetelgetés meg hisztizés miatta. De jó hogy öreg vagyok!

2023. jan. 22. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!