Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja még ezt velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja még ezt velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Nő vagyok. Soha életemben nem fordult velem elő szegyenkezem is emiatt, de házas nőként érzéseim lettek egy házas kolléga iránt. Valahogy a viselkedése velem felkeltette a figyelmem és belecsúsztam. Ezt el is mondtam neki, hogy hagyjuk a haverkodást, mert gáz van, érzéseket veszek észre magamon. Több üzenet váltás volt ennek kapcsán. Azt mondta ok, még hogy benne nincs érzés stb, de mégis mindig belé botlok, többször jött és próbál tovább haverkodni, pedig már többször elmondtam ne tegyük, mert nem jó ez így nekem.

Miért teszi? Egyszerűen nem értem. Megkerdeztem tőle is, nem kaptam rá választ.

Hamarosan felmondok és vége a játéknak, mert ez nem mehet tovább így.

Mit gondoltok?! Miért csinálja ezt velem? Miért nem kerül el fényévekre , ahogy kértem?

2023. jan. 20. 00:07
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszi!
2023. jan. 21. 15:02
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Trófea gyűjtés. Ne mond el neki, hogy felmondtál, mert annál jobban fog nyomulni. Kár volt elmondani, hogy mit érzel. Egyszerűbb lett volna elkerülni.
2023. jan. 24. 19:36
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha beismerted, hogy érzelmeid vannak, akkor még adtad is alá a lovat, hogy tovább próbálkozzon. Nyilván ezért teszi. Jobban tetted volna, ha nem vallod be, csak nagyobb távolságot tartasz tőle.
2023. jan. 25. 09:23
 14/18 A kérdező kommentje:
Azt hittem megérti és tiszteli majd a kérésemet
2023. jan. 25. 15:08
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ehelyett valószínűleg felhívás volt keringőre és csak olaj a tűzre. Kerüld el a jövőben, élvezi, hogy játszhat veled, mint macska az egérrel.
2023. jan. 25. 15:12
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

" jön, beszélgetünk"

Ne beszélgess vele.

2023. jan. 25. 19:21
 17/18 A kérdező kommentje:
És azt hogyan tegyem? Sajnos nem akarom ide kiirni, soha nem lehet tudni ki olvassa, de maradjunk annyiban, hogy sajnos muszáj.
2023. jan. 27. 13:19
 18/18 anonim ***** válasza:

Főnököd?

Ha muszáj is, légy vele hűvös es távolságtartó.

2023. jan. 27. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!