Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből tudjam hogy újrakezdené vagy csak féltékeny szakítás után?
Johogy ledominál mikor ki is verheti a fogam ha akarja ha nem valsszolok.
Aki nincs olyen helyzetben ne az okoskodjon már.
Mondd már egy késelős rablonak azt hogy bocsi nem állok veled szóba!
Hagyjatok már engem a tanácsokkal békében. Megoldottam eddog is. Még mindig élek. Nincs szüksegem olyan tanacsokra amik mégcsak nem is élethűek!
A kérdésem csak annyi hogy minek érdekelheti az van e valakim kavarok e valakivel.
Ha azt mondanám igen, azt túl se élném. De nem is kavarok senkivel.
De lehet ez màr csak birtoklás nála ami ki is fog kopni és nem fog rámszállni talán. Csak ez érdekel. Semmi más nem.
Mármint a gyktól nem érdekelnek az okostojástanácsok.
Ahhoz ott van a rendorség meg minden más akiktol érdekel bármi is.
Paprikasprayt is simán kicsavarná a kezembol bagy másnap verne agyon miatta. Nem fogom provokálni nem vagyunk egysúlyban hogy kihivjam magam ellen.
Sokan mások is féltékenyek a párjukra szakítás után, lesik a neten, gyűjtik róla az infókat, nem mindegy nekik van e párja vagy nincs, nagyon sok ember beteg.
Csak az egyik típusnál ez ki fog kopni és tovabblép, a másik tipus meg ki akar békülni, és rászáll az exre.
Nem is tudom létezik e olyan egyáltalán aki szakitás után nem az exével foglalkozna.
Ön-centrikus, és te nem egy személy vagy, hanem egy tárgy az érzelmileg fejletlen agyában.
Mint egy kisgyerek és a kedvenc játéka: mindegy hogy van már új kedvenc, vagy kinőtt belőle, annak a játéknak az ő polcán kell elrohadnia, senki se nyúlhat hozzá.
Mert az az ÖVÉ.
Az exed kicsi agyában te egy tárgy vagy, amit el akarnak lopni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!