Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért néz egy lány a párja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz egy lány a párja mellől?

Figyelt kérdés
Komolyan mi ebben a jó?

2023. jan. 18. 04:52
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Nem értem még mindig miért tenné féltékennyé. Nem értem ezt komolyan ...
2023. jan. 18. 06:47
 12/26 anonim ***** válasza:
38%

1. volt valami a fogad közt, furán állt a hajad, összeborzolódott a szemöldököd stb,

2. tetszett a tetkód/rasztád/pólód

3. hasonlítottál egy régi ismerősére, de nem volt biztos benne, hogy te vagy az.

4. bambult

5. a pasija épp rólad beszélt neki

2023. jan. 18. 06:54
 13/26 anonim ***** válasza:
61%
9 mert gondolom az is lesi a nőket
2023. jan. 18. 07:05
 14/26 A kérdező kommentje:
Egyik sem hiszem.
2023. jan. 18. 07:14
 15/26 anonim ***** válasza:
61%
Te ne hogyjé semmit másokról.
2023. jan. 18. 07:19
 16/26 A kérdező kommentje:
Mi?
2023. jan. 18. 07:33
 17/26 anonim ***** válasza:
11%

Higgyélt akart írni csak foggyos.

Teljesen mindegy miért nézett, nem vagy te erkölcsősz, sem önkéntes rendőr. A jó kislányok is mocskos nagy r!bancok tudnak lenni, nincs új a nap alatt.

2023. jan. 18. 07:56
 18/26 A kérdező kommentje:
Lehet
2023. jan. 18. 08:00
 19/26 anonim ***** válasza:

Nekem is több tippem van:

- Rossz a párkapcsolata és kifelé vágyakozik és tetszel neki

- Egyszerűen csak tetszel neki. Van kapcsolatom (az más kérdés, hogy rossz), de nem érdeklődöm mások iránt. Mégis van olyan férfitípus, akiről nem tudom levenni a szemem, mert annyira vonz. Mindennek ellenére nem teszek semmit és próbálom nem nézni.

- Tényleg tetszett neki a ruhád, hajad, stb, bármi.

- Valami nem tetszett neki rajtad

- Tényleg rólad beszélt a pasija neki

- Egy régi osztálytársad.. Egyszer az egyik üzletben annyira nézett egy srác, hogy már zavarbaejtő volt.. AZtán odajött és megkérdezte, hogy én vagyok-e én, mert volt egy rám hasonlító osztálytársa. Kiderült, hogy osztálytársak voltunk, de gyerekkorunk óta nem láttuk egymást...

Nincs abban semmi rossz, ha valaki néz :)

2023. jan. 18. 11:32
 20/26 A kérdező kommentje:
Rendben utolsónak köszi :) Engem mondjuk egy picit idegesít mert sose tudom miért néz.
2023. jan. 18. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!