Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy özvegy ember képes új életet kezdeni,párkapcsolatot kialakítani?
Az új társ ki tud lépni az elhunyt házastárs árnyékából vagy örök második marad?
Működhet az új kapcsolat anélkül,hogy ne lenne folyton összehasonlítva a tragikusan véget ért házassággal?
Nem tudom, attól függ mennyire szerette, bár lehet nem oly fontos, mert ugyebár ha élne is még szegény, akkor is másképp szeret téged.
Ki kell próbálni, ha gondolod és kitapasztalod.
Logikus, hogy ha rövid idő telt el, akkor még korai az egész, de ellentétes helyzetben is ha őt hozza fel állandóan, összehasonlítás történik véleményem szerint kár a gőzért.
Nekem teljesen váratlanul sikerült 2,5 év után túllépni. Nem gondoltam volna mert nagy szerelem volt és esküvőre készültünk...de hiszem, hogy ő küldte nekem a mostani páromat.
Amúgy sosem hasonlitgattam.
5.
Egyszer egy vitában úgyis elfog hangzani a "bezzeg a Béci, milyen jó volt hozzád képest!" - na akkor kell válni, mert csak rosszabb lesz.
Az én számból nem fog ilyen elhangzani. Sajnos a barátom emlegeti a volt feleségét, aki az én férjemmel ellentétben, nagyon is életben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!