Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemisták, általában össze jönnek olyannal aki csak középiskolát végzet?
Diplomás férfiak rugalmasabbak a szép de kevésbé tanult nőkkel!
Fordítva már nem valószínű!
Mi az, hogy miért tennének ilyet? Gondolok itt olyanra, hogy gimiből kijöttel évekig együtt voltak és akkor szakítsanak, mert a másik nem megy egyetemre?
Másik lehetőség, egyetem alatt rajta élősködik, és miután végzet eldobja magától?
Gondolom, sok ésszel áldott meg a jó isten, ha ilyen idióta kérdést fel tudsz tenni.
Ha valaki tetszik, meg szerelmes vagy belé, nem jössz össze vele, mert nincs diplomája?
Nem nagyon szoktak, sokan egyetemen ismerkednek.
Ha 17-18 eves, erettsegizo, akkor en siman megismernem.
#5: Miért élősködne rajta?
A gimis szerelmek nagyon ritkán tartanak örökké.
És nem, nem jövök össze vele. És nyilván szerelmes sem vagyok belé félig ismeretlenül.
Értem akkor, szóval én aki éppen végzem a fogorvosit. Nem jöhetek össze egy olyan lánnyal, aki nem végzet egyetemet, aminek bármi oka lehet.
Akkor szakítók is vele, mert ő csak egy fodrász. Sajnos ez a buta felfogás miatt tart itt ez a világ.
Kérdésem oka, pont az volt, hogy léteznek-e ilyen elcseszett emberek, akik végzettség miatt választanak párt maguk mellé.
Tulajdonképpen ha férfi az illető, akkor szóba áll, nem egyetemet végző hölggyel is, de ha fordítva, akkor kaparja el magát a földbe.
"Kérdésem oka, pont az volt, hogy léteznek-e ilyen elcseszett emberek, akik végzettség miatt választanak párt maguk mellé."
Az egész világ ilyen, de nem szerencsétlenek.
A kevésbé iskolázott nők is addig vannak elfogadva, amíg fel nem nyílik a férfi szeme hogy csak felfelé választott a nő!
De nem kell elítélni ezért senkit, nekem férfiként csak egy érettségim és egy szakmám van és mégis elfogadom hogy ilyen a világ és nem keresem tanultabb nők társaságát, ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!