Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondol/érez, ha ezt írja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondol/érez, ha ezt írja?

Figyelt kérdés

Sokat chateltem egy lányommal egykorú (21) lánnyal, aki az írta, azért szeret velem beszélgetni mert más vagyok mint a többi. Egy másik alkalommal pedig, hogy "Te egy különleges ember vagy".

Ebből mit szűrnétek le?

2023. jan. 16. 16:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy érettebb a gondolkodásod (nyilván), és ez szokatlan, de tetszik neki.
2023. jan. 16. 16:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Koromból kifolyólag érettebb, viszont neki korához képest túlérett.
2023. jan. 16. 17:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Találkoztatok már valaha?

Mert csak írásból leszűrni, hogy ki milyen, nem lehet. Egyenlőre egy elképzelt képet tart különlegesnek.

Legalábbis én ezt szűrném le ebből.

2023. jan. 16. 17:52
 4/7 anonim ***** válasza:
69%
Ilyenek egy poszterbe is szerelmesek.
2023. jan. 16. 18:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem találkoztunk. Képcsere volt, és rengeteg beszélgetés, ami alapján azért sok minden kiderül a másiktól. Az biztos, hogy személyes találkozó folyamán már látni a másik fél reakcióit, mimikáján, viselkedésén sok minden megállapítható.
2023. jan. 16. 18:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem miért chatelsz egy lányoddal egykorú lánnyal? Teljesen más világ vagytok. 1 generációnyi különbség....

De igen, 4nek igaza van, az ilyenek szerelmesek lesznek még egy poszterbe is.... :)

2023. jan. 16. 18:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az apakomplexus sem kizárható.
2023. jan. 16. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!