Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez jelenthet valamit online...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelenthet valamit online platformon?

Figyelt kérdés

Nem a társkeresőről beszélek, szimplán kidobta kit ismerhetek és addig nézelődtem amíg bejelöltem egy srácot, visszaigazolt ismerősnek, (nincs közös ismerősünk) ez lehet egy jel arra hogy tetszek neki? Hogyan kell online flörtölni? Lájkoljam a profilképét és várjak hogy ír? Tegyek ki magamról egy fotót a történetekhez és várjak hátha ír? /reagál? Vagy csak szimplán írjak én és mondjam el miért jelöltem? De nem érdekli, mert nem kérdezte… ez így hogy jönne le neki?

Mellesleg arra rájöttem miután visszaigazolt hogy van gyermeke, a volt barátnőjével vannak kint közös fotók… gondolom hogy szétmentek mert a nő oldalán csak többéves közös fotók vannak jelen…

Erre érdemes lenne rákérdezni? Ő kint hagyta a közös fotókat..

2023. jan. 15. 05:35
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
Ezt nagyon túlgondoltad.
2023. jan. 15. 05:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Szokás nulla kommunikációval, / célzattal jelölni bárkit?
2023. jan. 15. 05:44
 3/4 anonim ***** válasza:
8%
Micsoda mély emberi kapcsolatok: bejelölted-visszajelölt. Nem semmi ez a 21-ik század. :D Képzeld, én meg a 400 ismerősömből csináltam 50-et. Nem bejelöltem, hanem töröltem őket. Ez a bejelölgetős, hú de jó lenne dugni vele meg kb. annyit is ér. Percenként 10 embert jelölhet be bárki. Kommersz, nulla kategória. Értéktelenség a köbön.
2023. jan. 15. 07:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

En is bejelölnék 50 idegent abbol visszajelolne 30.

Abbol talán 1 ha szingli.

Az ismerős számokat növelik csak sokan

2023. jan. 15. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!