Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka hogy egy csinos 25 éves lány 53 éves férfival van, szerintetek itt tényleg a pénz az oka?
Molnár Miléna 25 éves modell tiktokker, csinos jól néz ki, párja Lengyel Sándor kibernetikus, coach. Miért van ilyen férfi ilyen fiatal lánnyal, biztos hogy jól meg tudják érteni egymást, lehet egy ilyen korkülönbséggel lelki kapcsolat lelkitárs, nem baj, hogy más generációk? Mi lehet ennek az oka, nem furcsa egy kicsit ez a korkülönbség? Ha Lengyel Sándor 250 ezer forintért pedagógus lenned vagy közalkalmazott, köztisztviselő, akkor is vele lenne ez a lány, Szerintetek?
Molnár Miléna tiktokker
Párja Lengyel Sándor
4
De csak ha gazdag az a férfi. Egy csóró lúzernek semmi előnye nincs. Akkor már legalább fiatal legyen és üde :D
5.
Nálam volt már olyan hogy gyerekem korú lány hajtott ram
Nem tudtam hogy ők egy pár. Én ezt a pasast már 5 évvel ezelőtt is láttam (link: 6:50-től) ezzel a csajjal, de gondolom akkor még nem volt a csaj nagykorú. Akkoriban a pasi még a feleségét istenítette. Nagyot változott a világ 5 év alatt. Van ilyen.
Minden nagyobb korkülönbséges(8+) kapcsolatban sérült felek vesznek részt.
Nyilván nem bármelyik vén fazon jó a csajszinak, ez tud úgy manipulálni, elég jóképű, gazdag és persze elismert, hogy imponáljon neki a sok vén fazon közül.
Akinek nincs problémája, nem áll le idősebb vagy fiatalabb emberrel. Se nővel, se férfival. Minél nagyobb a korkülönbség, annál nagyobb problémáik vannak.
Sajnálom őket, mindig a fiatalabb felet, mert annak kevesebb ideje volt, hogy helyre tegye magát, az idősebbnek meg többször annyi..
Az első kép alapján még simán azt hittem volna, hogy az apja. Amúgy nem biztos, hogy csak a pénze miatt van vele, lehet tényleg szereti és szeret vele lenni, de kizártnak tartom, hogy akkor is vele lenne, ha minimálbért keresne. Biztos, hogy van egy életszínvonal, amit elvár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!