Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,nők! Milyen gyakran mondja a párotok, hogy gyönyörűnek/szépnek/vonzónak talál titeket?
Ilyesmi tapasztalatom nekem is van:D
Akapcsolatban végig smucig fösvény volt, meg el akart nyomni hogy úgy se kellenék senkinek, meg lekezelt lábtörlőnek hogy még én örülhetnék annak hogy megd.g, mikor meg meglátott egy luxuskocsibol kiszállni a kövi barátomtól, akkor aztán vagyonokat kezdett rám költeni, én lettem az istennő, meg menjek vissza, menjek hozzá, belehal:D
A pasik csak akkor értékelnek egy nőt, ha más pasik értékelik? Amúgy meg egy senki a párjuk, mert kéznél van?
Nem igénylem, mert oké, jól esik, persze, de abban a pillanatban zavarba hoz vele. :)
Egyébként nem sűrűn dicséri a külsőmet (jó, az alakomat igen, de férfi :D), ám érezteti velem, hogy szeret.
Kedveskedik, megölel, megmasszíroz, random csókot ad, szeretget, őszinte tehát azt is megmondja, ha valami épp nem oké velem-rajtam - ezek számomra sokkal többet jelentenek, mert az exem pl mindig dicsért, aztán szrrá csalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!