Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mi van? (lent) kicsit hosszú

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi van? (lent) kicsit hosszú

Figyelt kérdés
Van egy fiú, az osztálytársam. Szerelmes vagyok belé.De ő csak a legjobb lány barátjaként tekint rám. Elmondta, hogy kibe szerelmes, az a csaj is az osztálytársunk. De ő nem szereti viszont a fiút. Én mindig a fiú helyén ülök szünetbe, ő meg jön, és szorosan mellém ül.(1 széken ülünk ketten). Olyankor meg szoktam ölelni, és ő hagyja. Tegnap este pedig facebook-on bejelölte, az egyik képemet, hogy tetszik neki.(pedig van az arcomon két nagy pattanás, szóval vannak jobb képeim is fent.) Meg a suliba nagyon jól el tudunk beszélgetni. Ez csak barátság, vagy esetleg már egy kicsit több annál? Tudom, hogy szerelmes egy másik csajba, de akkor mért csinál ilyeneket? csak barátságból? 15/L
2010. okt. 3. 08:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez egyszerű barátság a részéről, de ha a másik lánnyal nem igazán jön neki össze akkor ott leszel te neki és lehet hogy akkor másképpen fog rád tekinteni. Az hogy bejelölte a pattanásos képed pedig egyszerű baráti gesztus semmi több.
2010. okt. 3. 09:11
 2/5 gratis30 ***** válasza:
"de ha a másik lánnyal nem igazán jön neki össze akkor ott leszel te neki és lehet hogy akkor másképpen fog rád tekinteni" Ahamm ló nincs jó a szamár is szindróma?
2010. okt. 3. 10:18
 3/5 anonim válasza:
ez most nagyon gyerekes volt :)
2010. okt. 5. 16:41
 4/5 anonim ***** válasza:
ne legyél csak ott pótléknak.vagy egyszerűen tedd féltékennyé valakivel és akkor megtudod h mit is érez irántad.avasd be a srácot h ki jön be neked de véletlenül se utalj arra h Ő jön be neked.
2010. okt. 5. 16:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Szoktam más fiúkkal is beszélgetni, mert velük is jóba vagyok, de nem különösebben érdekli. Mondjuk ma nem volt túl jó kedvem, ezt észre vette, és odajött hozzám és megkérdezte, hogy mi a baj.
2010. okt. 5. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!