Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezzel gyakorlatilag lebuktak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel gyakorlatilag lebuktak az itteni válaszolgató/kamuzós nők?

Figyelt kérdés

Itt minden nő nyomja, hogy neki ilyen - olyan menő állással, és komoly diplomával rendelkező pasija van. Aki jól is keres.

Viszont érdekes, amint előkerül a "Mit tennél, ha meglátnád a pasidat egy másik nővel egy étteremben/kávézóban." téma, akkor egyből jön, hogy ilyen nem történik meg. Ő nem jár ilyen helyekre nőkkel. Ő nem az a fajta. ...

Akkor...hol/hogy tárgyal ügyfelekkel? Hol/hogy vendégeli meg őket? Ha kimennek terepre, utána nem ülnek be valahová? Étterem, sportklub, vitorlázás, vadászat,...semmi? Nem mehet el, ha nő a másik fél?

Vagy egyszerűen ezek a "SIKERES" férfiak, ilyen kis irodai aktatologatók, akiknek a főnök bácsi nem enged repikeretet?

2023. jan. 13. 21:25
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
89%

Komoly diplomával rendelkező jól kereső pasim van. (Mellesleg én is).

És képzeld, elég ritkán lépünk kpcsolatba külsős ügyfelekkel (kb. hetente ha egyszer, de inkább ritkábban), és akkor is online meeting formájában.

2023. jan. 13. 21:54
 12/46 anonim ***** válasza:
90%

Eleg sok diplomas van a tarsasagban, senki nem jarkal kavezokba meetengelni, ez maximum azoknak a vallalkozoknak a szokasa, akiknek meg nincs esetleg sajat irodaja, otthonrol bontogatjak a szarnyaikat es nyilvan nem haza viszik az ugyfelet.

De nyilvan tok mas, es ezekrol az esetekrol tud az ember parja, ha szoktak beszelgetni egymassal a napjukrol.

2023. jan. 13. 22:03
 13/46 anonim ***** válasza:
91%

"Akkor...hol/hogy tárgyal ügyfelekkel?"

A tárgyalóteremben.

"Hol/hogy vendégeli meg őket?"

Nem szokta.

"Ha kimennek terepre, utána nem ülnek be valahová?"

Nincs "terep", és nem.

"Étterem, sportklub, vitorlázás, vadászat,...semmi?"

Semmi. Ezt egyedül, vagy barátokkal.

"Nem mehet el, ha nő a másik fél?"

Elmehet, senki nem tiltja, de ez a valóság, nem egy szexuálisan túlfűtött sorozat unatkozó amcsi háziasszonyoknak.

2023. jan. 13. 22:16
 14/46 anonim ***** válasza:
86%
:D Nem tudom, más férje mit csinál :D Az enyém programozó. Nem repikerete van, hanem gerince, elvei és tudása :D Hogy neked mi bajod van, fogalmam sincs, de szerintem szakembert igényel.
2023. jan. 13. 22:26
 15/46 A kérdező kommentje:

Akkor csak én dolgoztam ilyen helyeken, ahol a több órás tárgyalások és komplett folyamatok megfigyelésével összekötött látogatásokkal együtt járt az ebédeltetés?

Vagy ha ismert volt, hogy a komoly ügyfél vadász, akkor kapott egy bikát.

De voltak túrák a Nagymező utcában is, mert fiatal csaj, meg pia kellett.

Az ilyen operajegy, gyerek focicsapatának támogatása,...alapok voltak.

2023. jan. 13. 22:26
 16/46 anonim ***** válasza:
90%
Igen, te mozogsz ilyen alja körökben. A pénz nem minden. Hülyék is keresnek jól. Meg kell válogatni, hogy mit csinál az ember.
2023. jan. 13. 22:27
 17/46 anonim ***** válasza:
72%
#15 Jól van, fantáziálj csak tovább a magaséletről :D Szerintem mindenki rájött már hogy ki vagy, a fiatal csajról meg a vadászatmániáról 🤦
2023. jan. 13. 22:30
 18/46 anonim ***** válasza:
86%
Most gondolkodva esküszöm nem tudok egyetlen olyan jól kereső, diplomás állást amiben együtt kell ebedelgetni az ügyféllel, vitorlazgatni vele meg kitudja mekkora hülyeségeket írtál. Orvos? Villamosmérnök? Jogász? Programozó? De még ha pl egy bankban dolgozik valaki akkor sem hiszem hogy mások pénzügyeit egy étteremben fogjs megbeszélni és nem a bankban..
2023. jan. 13. 22:34
 19/46 A kérdező kommentje:

17. Ugye "te" nem 1 konkrét személy vagy VAGY az oldalnak dolgozol?

Mert megfigyeltem a hülye homlokcsapós, bohócos, hányós, incel pedo baromságodat nyomod kérdésekhez, és ahogy látom egész nap, de tényleg. Van amikor már reggel 8-kor is odaböfögsz, meg napközben is, meg hajnali 2-kor is. Ezt meló mellett nem lehet, vagy itt dolgozol. Vagy nincs életed, csak a Gyakorizás. Keress egy hobbit!

2023. jan. 13. 22:37
 20/46 anonim ***** válasza:
95%
Meg azért nem tudom nem-e vetted észre, de Magyarországon vagy és nem Amerikában. Ott szokás a munkahelyi csoportos vitorlázgatás meg vadászgatás(de ott is csak bizonyos körökben) .. A legtöbb magyar cégnél vagy multinál azért ez nem a megszokott csapatépítő és nem is nagyon van keret/idő arra hogy ilyen helyekre vigyenek ügyfeleket (jó, tekintsünk el attól hogy vannak jo Fideszes személyek akik szeretnek vadászgatni meg jachtozgatni)
2023. jan. 13. 22:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!