Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk szomoruak vagytok hogy a baratnotok nem ugy nez ki mint egy instamodell?
Örülök neki, hogy még csak nem is hasonlít egy khm "instamodellre".
Egyrészt, mert én a természetes külsőt preferálom, nekik meg kb. 99%-uk nem az. A mérték persze elrétő, van, akinél még bőven elfogadható, sőt, talán még előnyös is, de a többség nagyon rosszul csinálja, és nagyon mű hatást kelt. Én örülök, hogy a barátnőm is a természetes külső híve. :-)
Másrészt: az "instamodellek" elsöprő többsége az én ízlésemnek túl vékony. Persze, ha valakit szeretek, akkor ez nem kizáró ok, de ha csak a külsőt nézzük, én azért szexibbnek tartok egy egészségesebb alkatú nőt.
Harmadrészt: valószínűsíthető, hogy az "instamodellek" értékrendje gyökeresen eltér az enyémtől.
Szóval: egyáltalán nem vagyok szomorú, hogy a barátnőm nem magamutogató, egészséges testalkata van, talán egy pár kiló extrával (orvosilag az ideális BMI-tartományba tartozik még bele), nem szokott sminkelni, és nem az hajtja, hogy vadidegeneknek tetszelegjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!