Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megkérhetem a férfi barátomat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérhetem a férfi barátomat erre? Többi lennt.

Figyelt kérdés
Lehet hülyén hangzik, de szeretre, babusgatásra lenne szükségem, (de azért nem akárkitől!!!) most éppen nincs párom, viszont van egy nagyon jó pasi barátom, akivel nagyon jól megvagyunk, bírjuk egymást, stb, mindent meg tudunk beszélni, viszont minden kötöttség nélkül ha megmondom neki hogy egy kicsit törődhetne velem, szerintetek elszúrnám a barátságot? Mert fontos nekem, viszont jó lenne hozzábújni, semmi több! Hogy adjam be neki?
2023. jan. 11. 20:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
Ohm én 27 vagyok és srác, szval a férfi oldalról tudok mondani bármit, én nem tanácsolom, én fordítva voltam így, de ennek sosincs jó vege sajnos így is úgy is kötődni kezdtek ha jó a szex, meg ha magatoknak sem vállaljátok be, ha meg szar a szex, na akkor meg az olyan rossz utána😂😅😅😅 nem lehet, h kicsit többet érzel mint barátság, vagy csak el vagy keseredve? Bocs, ha személyeskedő vagyok😂😂
2023. jan. 14. 20:39
 22/25 anonim ***** válasza:
Utolsó, nem tudsz olvasni? Nem szexet akar
2023. jan. 15. 17:36
 23/25 A kérdező kommentje:
Hát egy kicsit röstellem magam, de végül is segített rajtam, megértette mire vágyom, nagyon jól esett, magához ölelt, hozzábújtam, megfogtam a kezét is, simogatott, én is vissza, és úgy beszélgettünk 15 percet körülbelül. Retentő jó volt! Hianyzott már. Azt mondta hogy neki is jól esett, hogy egy kicsit közeledtünk egymáshoz, de csók nem volt!!! Másnap ugyanúgy beszélgettünk mintha misem történt volna, sőt meg talán boldogabbam, feldobottabban! Nem értjük miért de mindkettönknek jó volt érezni a másikat, csak így!
2023. jan. 15. 20:26
 24/25 anonim ***** válasza:
21es vagyok, am aranyosak vagytok, jó hogy iylen kapcsolatban vagytok, sok embernek csak egy öleles hiányzik néha tenyleg :')
2023. jan. 15. 22:24
 25/25 anonim ***** válasza:

Szép mese volt, de jobb lett volna az igazság:)

"Szivárványos" a haver, mert akkor kezdem elhinni:DDD

2023. jan. 16. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!